Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Srbija provocira, ali tako joj može biti

Koga zanimaju “igrice” na Balkanu sve dok i takav Vučić želi u EU i biti dobar i s Rusijom i sa SAD-om

Komentari 5

LI
lipa75
08:42 20.01.2017.

Žalosno je što EU pod svaku cijenu želi pridobiti Srbiju, a sve s ciljem da Srbija ne ode u savez s Rusijom. Ako EU želi Srbiju, onda joj treba uvjetovati da nema više sjedenja na dva stolca. Ne može netko pregovarati o ulasku u EU i istovremeno razvijati vojnu suradnju s Rusijom.

VL
MM
m.muharremi
11:41 21.01.2017.

Serbia moze da provocira onoga tko se da provocirati tj. onoga tko zeli ili je primoran prihvatiti uvjete srpske provokacije a to su manje vise , sve zemlje bivse jugoslavije osim slovenije i hrvatske u kojima drzavni kriminalni ekonomski srpskii provokativni susrav nije se uspjelo ugraditi.U bosni, c.gori, albaniji i na kosovu, makedoniji srbija je uspjela se ugurati i politicke oligarhije ovih zemalja , raznim oblicima ucjene, za kratko vrijeme pretvorila u njene satelite kako bi one pol. oligarhije u svojim zemljama donjele odluke u korist interesa drzave srbije te potom, kako bi se ona predsravila njenim medjunarodnim " parterima " da je srbija jedina sposobna ocuvati mir i sigurnost na ovim prostorima të rad toga njoj mora povjeriti ta vazna uloga koju je nekada "uspjesno " ostvarila.Djelimicno je na tome uspjela do kraja 2015 ali 2016 za srbiju je bila fatalna, bila pogubna jer, dogadjanja u minuloj godini a posebice provokativni vlak s bezobraznim natpisima na vise jezika " kosovo je srbija " pokazali falcitet nevjerodostojne srpske dvolicne politike ( jedno reci i preuzeti obaveze a , sasvim nesto drugo na terenu raditi. ) sto je pokazalo i lakoumnost europske birokratije koja je imala afirmativno razpolozenje prema nevidjenom kriminalnim srpskom ekonomskom diktatu koji je imao za cilj rusenje sve ono sto se za 25 g.gradilo u prostorima zapadnog balkana.

VL
LI
Lijepanasadomovino
13:04 21.01.2017.

Odgovor na >dejan94< Netreba nama niko ništa pisati.Srbi su svoje napisali od 1991 do 1995 i 1998-99 na Kosovu.Nema toga novinara koji može da utječe na domoljubne Hrvate. I ono malo povjerenja koje su Hrvati imali naspram Srba to ste ste popalili i izraketirali, Moj dejane.

VL
ST
steve
02:32 22.01.2017.

Srbija vec sada mora organizirati svoje arhitekte za gradnju visokih nebodera u Beogradu i uzoj okolici , da bi svi stali u njih, jer kako su poceli, da se zavade sa svim susjedima, susjedi ce traziti oteto, njima prokleto.

VL
DE
dejan94
12:39 20.01.2017.

Toliko lazi u jednom clanku da je to strasno,nijedna jedina recenica koju si napisao nije istinita nego je vodjena mrznjom hrvata prema Srbima koja u hrvatskoj traje vec dugo vremena.Ali samo vi pisite,kad nista drugo i ne mozete.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.