Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubio antoniju bilić

Srbija pristaje na izručenje Paravinje Hrvatskoj

paravinja
Foto: MUP RS
1/7
Autori: IČ/VLM, rr/VLM
27.06.2011.
u 11:41

Osnovni sud Sokolac u Sarajevu koji ga traži zbog pokušaja silovanja i silovanja odredio mu je jednomjesečni pritvor

Ministarstvo pravde Srbije priopćilo je danas da će tražiti od Bosne i Hercegovine izručenje Dragana Paravinje, osuđenog u Srbiji zbog silovanja, ali će pristati da on bude izručen Hrvatskoj jer je tamo optužen za ubojstvo.

- U skladu sa europskim konvencijama, okrivljeni se izručuje zemlji u kojoj je počinio teže krivično djelo, i Ministarstvo pravde Srbije će se s tim suglasitii, ističe se u priopćenju.

Sudska policija iz Banje Luke preuzela je Dragana Paravinju oko 11 sati u prostorijama Centra javne sigurnosti nakon čega su ga policijskom maricom prebacili u Kazneno-popravni zavod "Kula" u istočnom Sarajevu, potvrdila nam je glasnogovornica MUP-a RS-a Mirna Šoja.

Osnovni sud Sokolac u Sarajevu koji ga traži zbog pokušaja silovanja i silovanja odredio mu je jednomjesečni pritvor, piše HRT. Za to vrijeme trebao bi početi postupak izručenja Hrvatskoj ili Srbiji, a Paravinja je navodno izrazio želju da ga izruče Hrvatskoj.

Dragan Paravinja, koji je sinoć priznao ubojstvo sedamnaestogodišnje Antonije Bilić, pred novinare je izašao uzdignute glave, ne krijući lice, a iznimno je mršav i djeluje ispijeno.

 

Komentara 14

Avatar BABAMACA
BABAMACA
12:31 27.06.2011.

molit cu Vas pastonisam u tokudali je to g... ua[seo . Treba ga pod hitnoklonitisa ovezamaljskelopte nijezvredioazivisvngoe poke unistiti da nema slicni

AN
Andreeejjj
19:00 27.06.2011.

Karamarko, Borovec & company...mršššššššššš....svi, do zadnjega!!! Stranog državljanina, koji je dobio tek prije nekoliko godina hrvatsko državljanstvo i nisu ga provjerili, da ga traži policija njegove matične države i to zbog silovanja!?!?!? Ma jooooj, koji nonsens, velika neodgovornost , nepoštivanje paragrafa i obaveza i sramota od naših pravosudnih i policijskih organa, pa to je nedopustivo i strašno!!! Sve, baš sve, pa i najviše ministre treba najstrože kazniti i suspendirati!!! Pa vi se igrate tudjim životima i još maloljetne djece??? Ne daj Bože, da se to desilo od tog monstruma, djeci nekog našeg ministra ili utjecajnijeg političara. UŽAS I SRAMOTA!!!!

BK
B Kosa
22:07 28.06.2011.

Srbi su pametni koliko ce on kostati sve skupa a u Hrvatskoj ako je oduzeo zivot trba biti izrucen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije