Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srbijanska mafija

Srbija podnosi zahtjev za izručenje Sretka Kalinića

sretko
MUP
11.06.2010.
u 14:17

Ministarstva pravsuđa Srbije i Hrvatske ubrzano rade na usuglašavanju teksta Ugovora o izručenju kada su u pitanju kaznena djela organiziranog kriminala.

BEOGRAD - Ministarstvo pravosuđa Srbije uputit će mjerodavnim organima Hrvatske molbu za izručenje Sretka Kalinića, izjavila je ministrica pravosuđa Srbije Snežana Malović, a danas prenose beogradski mediji. Dodala je da ministarstva pravsuđa Srbije i Hrvatske ubrzano rade na usuglašavanju teksta Ugovora o izručenju kada su u pitanju kaznena djela organiziranog kriminala.

- Očekujemo da će taj ugovor biti potpisan odmah nakon što u Hrvatskoj dođe do ustavnih izmjena koji će to omogućiti - rekla je ministrica pravosuđa i dodala kako je suradnja dvaju ministarstava "na izuzetno visokoj razini jer su obje zemlje posvećene unapređenju i jačanju bilateralne i regionalne suradnje u borbi protiv organiziranog kriminala".

- Postoji jasna politička volja i u Srbiji i u Hrvatskoj da se organiziranom kriminalu stane na put. Naša zajednička borba protiv organiziranog kriminala svakako će doprinijeti regionalnoj stabilnosti i sigurnosti, što je od velike važnosti za daljnji razvoj i europsku perspektivu zapadnog Balkana - rekla je Snežana Malović novinarima najavljujući zahtjev za izručenje Kalinića.

Komentara 3

KO
kocen
19:56 11.06.2010.

A možemo li im da pošaljemo, onako,badava, ove naše forumaše Magicserba,kraljatvrtka,kamočemo,dibuka10 i ostale čede?Daih bar 30 dana nema i da im več jednom dođe iz dupeta u glavu,pa da ne pljuju u tanjur iz kojeg jedu.

OB
-obrisani-
16:03 11.06.2010.

NIje bitno gde će se ovom zlikovcu suditi da li u Hrvatskoj ili u Srbiji, samo da se ovaj zločinac skloni sa ulica gradova kojima je hodao i čiju je omladinu trovao drogom. Poznate su metode kojima je ubajo ljude : leš koji je likvidirao bi prekrivao automobilskim i kamionskim gumama i posle palio, te kada bi vatra spalila sve što je spaliti mogla, velikim čekićem ili ti drugačije macolom bi drobio kosti i pretvarao ih u pepeo, te zatim crevima za vodu sprirao u kanalizaciju, kako bi nestrao svaki trag postojanja osobe koju je ubio. FUUUUUUUUJJJJJ!!!.

Avatar zanusi13
zanusi13
11:49 12.06.2010.

Sretka Kalinića za premijera, pa da vidimo tko će onda odbiti provođenje potrebnih reformi....A nekako imam osjećaj i da je humaniji od ostalih hrvatskih političara...lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije