Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povijesni sporazum Beograda i Prištine
Povratak na članak

Srbi na sjeveru Kosova slavili, Thaçi: Srbija priznala Kosovo

Postignut je i dogovor o mostu na Ibru u Mitrovici, na koji su Srbi stavili betonske žardinjere kako bi prekinuli promet i podijelili grad

Komentari 14

Avatar superhik74
superhik74
17:39 27.08.2015.

Kosovo svaki dan napusta 3-4 tisuce Albanaca koji emigriraju u EU, Svicarsku i Norvesku. To najbolje govori o velikom "uspjehu" NATO bombardiranja i uvodjenja "demokracije" na Kosovo. Daljnjih komentara ne treba. Slicne uspjehe vidimo u Libiji i Siriji. "Uspjeh" sese biljezi u stotinama tisuca izbjeglica koji preplavljuju Europa, a tako Europi i treba jer su podrzavali te iste akcije okupacijakog saveza zvanog NATO. Beskicmenjastvo ima svoju cijenu. A tek kada navale miljuni Ukrajinaca...

VL
KI
kimi
18:10 27.08.2015.

Tači bi trebao da objasni zašto ga je opozicija proglasila za izdajnika pa čak opozicioni lideri pretie izazivanjem nemira zbog potpisanog sporazuma. U principu niko nije dobio šta je hteo već samo ono što im je Brisel dodelio.

VL
Avatar shimano
shimano
11:42 28.08.2015.

ma ok tači, kako ti kažeš. nego koliko puta treba da vas priznamo?! nego, spremaš li se za specijalni sud za OVK?

VL
Avatar Illyrian-Albanian
Illyrian-Albanian
21:02 28.08.2015.

Današnja srpska politička klasa nikada neće priznati da su priznali Kosovo. Nadalje, čestitam Srbima na dobijenim ovlaštenjima i želim im svako dobro. Nadam se da će sve to poboljašati njihov položaj u društvu i doprinjeti boljem ekonomskom stanju zay njih... Jer uostalom ko smo mi (Albanci) da njima odredjujemo šta će njihova djeca ućiti u školi ili kod koga če se ljećiti i sl?

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
03:04 28.08.2015.

Srbi stalno nesto slave, kukaju, placu, zale se, a sve svoje kraljeve, predsjednike, premijere itd sami poubijali. Slave sto ce sacica srba na neovisnom Kosovu moc koristiti srpski mobitel. Sad su oni pobjednici. Bravo srbi, vi ste nepobjedivi narod. Srpski mobitel na srpskom uhu.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
03:04 28.08.2015.

Srbi stalno nesto slave, kukaju, placu, zale se, a sve svoje kraljeve, predsjednike, premijere itd sami poubijali. Slave sto ce sacica srba na neovisnom Kosovu moc koristiti srpski mobitel. Sad su oni pobjednici. Bravo srbi, vi ste nepobjedivi narod. Srpski mobitel na srpskom uhu.

VL
Avatar RoSSerb
RoSSerb
17:24 27.08.2015.

Jedina istina je ta da Srbija nema pun suverenitet nad celom teritorijom Kosova, a ni Kosovo na celoj teritoriji pokrajine. Kosovo nije država , nego čist protektorat, i to će biti još jedno izvesno vreme, tačnije do početka ww3. AA onda će sami pobeći s Kosova , da ih niko neće stići čak ni poterati. Živi bili pa videli. Američki poredak na Balkanu je totalno već urušen , dolaze Rusi .Pa nek se spreme svi oni koji misle da je to nemoguće. I to uskoro ...red veličina 4 do 5 godina, najviše. Taman do konca ove decenije.

VL
VC
von_canada
16:43 27.08.2015.

Da Vucic je priznao nedvosmisleno Kosovo kao nezavisnu drzavu isto kao sto je Sloba priznao Hrvatsku u svoj svojoj celosti odbivsi plan Z4 i isto kao sto je Sloba oduzeo srbima pravo na deo Sarajeva...istorija se ponavlja, i ponavljace se sve dok crveni jasu na srpskim ledjima. Hvala VL na artiklu i naslovu jer slican necemo videti ni u jednim Srpskim novinama. Uhapsili su par urednika slobodnih novina koje nisu pod kontrolom socijalista. Sada vec hapse ljude koji na FB profilima javno govore protiv velikog Vodje. Najgora stvar cak i nije samo priznanje Kosova, jer to kao opcija stoji vec 10 i vise godina i normalni ljudi to mogu da shvate....najgore je kreiranje ZSO zajednice srpskih opstina. Zasto ? Evo zasto...u tim opstinama je izvrsna i jedina vlast Kosovska vlast....ali im je dozvoljena neka paralelna uprava koja nece imati nikakvu ulogu, i finansirace se iz Srbije! Znaci 20000 na budzetu Srbije kupuje 80 000 glasova koji ce i sledeci put osigurati poziciju crno-crvene koalicije u vlasti! Rezultat svega...supruga je vec u kanadi, dobila je posao na univerzitetu, ja cu do kraja godine otici takodje, kum takodje....ne mozemo svi da odemo....ali ne mozemo vise ni da se borimo. Kraj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.