Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popis pučanstva BiH
Povratak na članak

Srbi i Bošnjaci apsolutna većina u entitetima, Hrvati manjina

Iz sfere klasičnog tehničkog pitanja, popis u BiH postao političko pitanje zbog pokušaja dominacije jednoga naroda nad drugima

Komentari 18

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
22:16 01.07.2016.

Svi pričaju bajke o Sarajevu kao primjeru multietičnosti. To je jedini etnički čist glavni grad u Europi.

VL
DU
Deleted user
22:35 01.07.2016.

Razlog vašeg čuđenja je Mesić i ekipa,Pusička,Ćaćić,HHO, nadam se ''fetvi''.

VL
Avatar navijač
navijač
09:07 02.07.2016.

Srbija je svoje ljude zaštitila u republici srpskoj , a šta je hrvatska napravila za hrvate u bosni ? ništa zato ih i ima toliko a bit će ih još manje.To je rezultat samo politike i ničega drugog.

VL
EM
emanok
00:49 02.07.2016.

Rikavac Serem ti se u carapu

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
15:06 02.07.2016.

Koji su to Bosnjaci koji zive u Bosni? Svojevremeno su bili Bosanci...Neki novi narod? Odakle su dosli?

VL
VO
vodotoranj20
10:53 10.08.2016.

Dobar komentar covjeka gore. Zasto RH nestiti Hrvate u Bosni? Zasto nema politike i volje da se to ucini? Istina, mesic i pusic, nisu znali, niti htjeli se postaviti kako treba prema Bosni i Hrvatima u toj zemlji. Nije ih zanimalo. Eto to je cinjenica i sramota Hrvatske. RH mora novcano pomoci Hercegovini i pomoci u izgradnji cesta, skola, bolnica itd.... Nakon toga otvarati tvornice,obrte,hotele i ostala radna mjesta. Kako to isto neradi u vlastitoj zemlji nezna ni u susjednoj BiH. Dakle, RH nema vec duze vrijeme sposobne politicare niti ih to smeta. Jednako tako bahato se opet kandidiraju i nastavljaju sa istom politikom. Preostaje samo bijeg u tudinu. Izgleda da je upravo to politika nekih stranaka. Ako nije tako dokazite suprotno.

VL
MX
Mister X
20:48 01.07.2016.

Srbi i Bošnjaci apsolutna većina u entitetima, Hrvati manjina. Što je sa muslimanima i islamistima ? Gdje su nestali bosanci? Dali tima tipovima stoji u putovinicama i osobnim papirima bošnjak bošnjakinja ????

VL
RI
rikavac
22:35 01.07.2016.

To je se znalo za Hrvate kad je potpisan Dayton da je to pocetak istrebljenja Hrvata iz Bosne. E od tad je HDZ nastavio svoje da svojom politikom tjeranje Hrvata iz Bosne i zato je Covic bio protiv da se objave ovi podaci da se pred izbore Hrvati ne zapitaju gdje vodi politika Covica.Ali Hrvati su kao i ostali u Bosni ovce koje sisaju svaki put kad su izbori tako da se nece nista promijenit ,opet ce isti na vlast bogatit na vlastitom narodu i pricat o ugrozenosti i opstojnosti.

VL
SA
SANTOS
00:10 02.07.2016.

Sarajevo je postalo tamnica nemuslimana ,ako ih je uopće i ostalo.

VL
CI
cinbenik
16:28 02.07.2016.

Znaci uspon i napredak Hrvata je bio za vrijeme totalitarnog komunizma,a stradanje i nestanak Hrvata se dogodio pod HDZe =crkva i poHercegovacenja Hrvata,kada nestade velik brij Hrvata iz Bosne,a posebno Posavine.

VL
AA
aabbcc
11:50 02.07.2016.

Hrvati manjina___ i sve ce ih biti manje, jer manje je i mijesanih brakova Srba i Muslimana.

VL
VO
vodotoranj20
11:19 10.08.2016.

Otkud komunisti znaju sto su nacionalni interesi? Otkud Ministarstvo Vanjskih Poslova zna ista o vanjskoj politici? Znaju samo da ce i dalje sjedit na sastancima i neraditi nista. Mentalitet se nije nimalo promjenio.

VL
VO
vodotoranj20
11:06 10.08.2016.

Vodi se politika protiv Hrvata. Protiv Hrvatskih nacionalnih interesa. Zasto? Zato sto u komunizmu nisu naucili vlastitom glavom razmisljati nego slusati partiju. Zato su danas politicari jednostavno nesposobni i neodgovorni. Tako je bilo u komunizmu. Najgora kombinacija. Bezobrazluk i neznanje. Treba sve potjerati i zamjeniti mladima. To mi stari najbolje znamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.