Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP

Srb najavio prosvjede u povodu dolaska Tadića u Vukovar

danijel srb
Ivica Galović/Pixsell
04.08.2010.
u 16:05

Danijel Srb ocijenio je da su jučerašnja Tadićeva izjava u kojoj akciju Oluja naziva zločinom i objava haaškog tužiteljstva o zatraženim kaznama u slučaju Gotovina, Markač i Čermak "očito tempirani" događaji.

RIJEKA - Predsjednik HSP-a Danijel Srb na konferenciji za novinare održanoj u Rijeci ocijenio je da su jučerašnja izjava predsjednika Srbije Borisa Tadića u kojoj akciju Oluja naziva zločinom i objava haaškog tužiteljstva o zatraženim kaznama u slučaju Gotovina, Markač i Čermak "očito tempirani" događaji, kojima se želi izbrisati uspješnost Oluje i Domovinskog rata.

HSP od nadležnih državnih tijela traži da nađu načina, razgovorima i diplomacijom, kako Tadiću za najavljenog dolaska u Vukovar onemogućiti da svoj boravak iskoristi za skidanje odgovornosti Srbije za rat.

Haespeovci najavljuju i organiziranje prosvjeda povodom dolaska srbijanskog predsjednika u Vukovar napominjući kako ne bi imali ništa protiv Tadićeva dolaska kada bi njegova namjera bila ispričati se i prihvatiti odgovornost Srbije u ratu.

– To se ovaj put neće dogoditi. Politika Srbije je umješna, a Hrvatske i BiH naivna – zaključio je D. Srb.

Komentara 38

KR
krajisnik
16:18 06.08.2010.

norahs vidim oces reci nesto duhovito al vama hrvatima je humor zakrzlja. Imam utisak da ste zadrzali samo lose Balkanske osobine a pokupili isto lose osobine sa zapada. Drugovi to je trebalo biti suprotno \"zadrzi dobre odbaci lose\" vako kakvikvi ste niste ni za ku..c ! Ps. Cestitam na Hajduku jer ipak su Dalmatinci.

SZ
satan_zagorski
16:58 04.08.2010.

vratite nama Paragu!!!

KR
krajisnik
00:48 06.08.2010.

ha ha ha Srb bas mu je ljepo prezime i jos kazete da mi izmisljamo da ste Srbe prekrstavali u zadnjih 100 godina(vi mislim na one pedofile iz vatikana) Nemojte samo reci da ste vi u stvari pravi Srbi ai a da smo mi dosli i oteli vam to slavno ime kao sipci Kosovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije