Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Srami li se Plenković zbog Hasanbegovića? Ne, Europejci nemaju srama

Sa seoskim župnikom Plenkovićem, lijepom učiteljicom Kolindom i ministrantom Petrovom, a bez seoskog razbojnika Milanovića, selo će umrijeti od dosade

Komentari 7

DU
Deleted user
11:18 23.10.2016.

Glasnovic je u pravu dok ljudi morala Zeljka Gasnovica ne budu na celu drzave nema tu napretka

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
11:45 24.10.2016.

Žalosno je da u Lijepoj Našoj ne smijemo kazati da smo za Hrvatsku jel smo odmah Ustaše i protivnici društva . Samo Slovenci, Nijemci, Talijani, Amerikanci, Švicarci pa i Srbi mogu a i poželjno je da se poistovječuju sa državom jedino nam Hrvatima svaka vlada brani Hrvatstvo jel je to po njihovom shvačanju jednako ustaštvu. Žalosno je da sa radošću ne smijemo imati ljude koji se na glas ne smiju ponositi svojom Državom. Pozdrav dobrim ljudima

VL
ME
Meter
11:51 24.10.2016.

Da je ostao -bilo bi razloga za sram

VL
DU
Deleted user
09:18 23.10.2016.

Sa svim se slažem osim sa svijetlim Milanovićevim oružjem s kojim Hrvatska nije dobila ništa, a izgubila je puno! To što će Vama biti malo dosadno to be baš briga! Nađite si drugu zabavu! Ja bih volio da su mi politika i Sabor manje interesantni, a da živim bolje! Vi se nastavite brigati za Milanovićevu sablju, meni je ona potpuno neinteresantna i dobro je da je nestala s političke scene, jer sablja to nema što raditi, osim vas uveseljavati!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.