Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisavlje bruji

Šprajc galamio na Silviju Luks: Idite svom šeiku!

zoran šprajc
Antonio Bronić/PIXSELL
16.08.2012.
u 23:02

Je li Silvija Luks Šprajca uhvatila s prstima u pekmezu, doznat će se vrlo brzo

Ne želim komentirati Šprajcovo ponašanje iza kojeg se krije duboki strah. Iza svake agresije, verbalne ili bilo kakve drugačije, uvijek stoji strah. Možda ćete pravi odgovor na to dobiti ako ćete slijediti trag novca. Kao predsjednica Nadzornog odbora imam uvid u to, ali o poslovnim tajnama i revizijskim izvještajima HRT-a ne želim govoriti. Sigurna sam da razlog takvom ponašanju leži u Šprajcovoj savjesti – rekla je Silvija Luks o njihovom sukobu ispred sobe Sanje Mikleušević-Pavić.

Prisavlje bruji o žestokoj svađi. Šprajc je galamio „Mičite se da vas ne vidim! Idite svom šeiku“, a Silvija Luks „Šprajc, čega se bojite?“. Pod tim „Idite svom šeiku“ Šprajc je aludirao na Večernjakovog novinara koji se u srpnju gđi. Luks predstavio kao šeik, a kojeg je ona pokušala nagovoriti da financijski pomogne održavanju koncerta Đele Jusića i Sarajevske filharmonije u Abu Dabiju. Kasnije je rekla da je nakon tri minute znala da nije riječ o pravom šeiku, ali je prihvatila igru, no Šprajc se očito baš toga sjetio i u ljutnji izbacio kao glavni adut.

Pravi razlog Šprajcove paljbe navodno su pokušaji micanja pojedinih novinara i urednika od strane Silvije Luks. Navodno im je rekla da se povuku prije nego im se HRT zahvali na suradnji ili uruči otkaz. No, nejasna je reakcija tim više što Šprajc nije među njima. Ako je vjerovati prisavskim hodnicima, baš on bi se trebao vratiti u središnju informativnu emisiju.

Zoran Šprajc sinoć je isključio mobitel i nije bio dostupan za komentar. Silvija Luks, pak, ne dopušta da ju bilo što izbaci iz takta. Otkako je u kolovozu Nadzorni odbor kojem je ona na čelu odobrio zahtjev v.d. ravnatelja HRT-a Domagoja Novokmeta za rebalans proračuna, pomno će nadzirati tko i zašto troši novac pretplatnika HRT-a. Je li Šprajca uhvatila s prstima u pekmezu, doznat će se vrlo brzo.

 

Ključne riječi

Komentara 90

HE
hermenegildo
23:20 16.08.2012.

nedajte se dugari na jesen Veljko za generalnog ....

AU
autoritet
23:27 16.08.2012.

Tu smiješnu instituciju zvanu HRT treba raspustiti, a polovicu osoblja zamoliti da se vrati kući u Srbiju.

OB
-obrisani-
23:19 16.08.2012.

šprajc, djevojačko Jovanović , je malo u panici? a tko ne bi trebao biti u tom leglu korupcije i rođaštva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije