Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte video

Sportski avion pao u Konavosko polje, pilot preživio

konavle, maškarić, avion (1)
Grgo Jelavić/PIXSELL
25.03.2012.
u 22:08

Pilot, 63-godišnji Antun Maškarić, uspio je iskočiti te je prevezen u Opću bolnicu Dubrovnik

Pilot Antun Maškarić (63) uspio je preživjeti pad svog sportskog zrakoplova u Konavosko polje, prenosi portal Dubrovniknet.hr.

Cessna-172 u vlasništvu tvrtke AER Marina kod bivše se farme krava srušila u nedjelju oko 19.20 sati nakon što se u kabini dogodio požar. U avionu se nalazio samo pilot koji je uspio iskočiti te je prevezen u Opću bolnicu Dubrovnik. U ponedjeljak ujutro pilot Maškarić vratio se na mjesto nesreće.

Komentara 6

MA
majcen
06:05 26.03.2012.

između naslova i prve rečenice uspio se pomladiti 5 godina....

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
07:00 26.03.2012.

Čačić???

VI
Vito
07:43 26.03.2012.

Sportski avion srušio se u Konavosko polje, pilot preživio Još jedan bezimeni, nepismeni i neuki novinarček koji je dobivao dobre ocjene samo daga se učitelji, profesori, obrazvoni sustav riješi... Kako je moguće neživom objektu samostalno sebe srušiti? Kako je neživomvom objektu uopće moguće dostići položaj s kojeg može pasti svojom voljom? Sebe ili se je osobna zamjenica živih bića, a ne zamjenica imena proizvoda, stvari, predmeta... Sportski avion pao u Konavosko polje, pilot preživio Shvaćate li razliku, neuki novinarčeki?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije