Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opraštanje dugova
Povratak na članak

Udruga Blokirani: Milanovićev sporazum je neustavan

Udruga Blokirani najavila je pokretanje postupka pred Ustavnim sudom

Komentari 18

Avatar petrolio
petrolio
13:39 19.01.2015.

u jednu ruku imaju pravo - jer ovaj sporazum je običan pamflet vlade kojim želi odglumiti kako pomaže narodu, a sve kako bi dobila koji poen pred državne izbore! ako žele doista pomoći, onda neka donesu zakon o osobnom bankrotu i omoguće novi početak za svih 320.000 blokiranih građana! zašto i građanin karlovca ne bi imao pravo na oslobođenja od plaćanja kao i građani npr. zagreba??

VL
MI
midamir
13:57 19.01.2015.

Ovo je velika steta za Narod i cijelu Hrvatsku, mislim da ce to Narod vidit , a Milanovic i ovaj seljacina Obersnel su zadnji put na fotelji.

VL
SC
sc0rpion
14:00 19.01.2015.

kako nam može biti bolje kad sami sebe sputavamo , zašto bi oni dobili a mi ne, ako dobivaju najugroženiji onda je za pohvalu ali ako to mogu ostvariti i oni koji su svoju imovinu prepisali na treću osobu a oni je koriste tad nije u redu

VL
PE
perfa57
13:44 19.01.2015.

Uzimajući u obzir dosadašnje zakone Vlade Kukurikavaca, velika je vjerojatnost da će Ustavni sud poništiti i ovaj Zakon.

VL
KO
komifo
15:04 19.01.2015.

HDZovi gradonačelnici neće omogućiti svojim socijalno najugroženijim građanima i seljacima oprost dugova, još su digli i prireze, ruše proračune gdje god je labava većina, rade kao i dosad destrukciju, a vi ih nagrađujte glasovima jer su "domoljubi."

VL
UI
Uvijek_iskreno
15:53 19.01.2015.

Milanović se grebe za svaki glas za parlamentarne izbore, ali niti jedan potez mu neće pomoći. Vrijeme je da ode!

VL
PE
petar12
19:35 19.01.2015.

....... ma ne treba pomagati NIKOME pa ni tima - treba čekati da KLEPTOMANSKA UDRUGA(hdz) dođe na vlast i da im oni POMOGNU ...................HAHAHA

VL
LD
lupi dobrić
21:07 14.02.2015.

Koliko znam to nije zakonski akt,već samo dobra volja vlade pa ne vidim mogućnost tužbe a pogotove ne ustavne.No mi imamo inflaciju ustavnih tužbi.Danas svaki opanak tuži ustavnom sudu,to je naša realnost.U toj pomoći jer ona to je ne vidim ništa sporno.

VL
ZD
zdepar
17:29 19.01.2015.

iako sam i sam prečesto pod ovrhama, stojim na stanovištu da se potrošeno mora platiti, najveća pomoć svima bilo bi ukidanje lihvarskih zateznih kamata i još gorih ovršnih troškova odvjetnika, koji su , kod mene u pravilu bili veći od glavnice duga, a najljući sam na cinizam države i deračinu od strane fine, uz to cijeli "humani" postupak pada na pitanju otkuda siromašnima ogromni računi za telekomunikacije

VL
Avatar puky
puky
14:25 19.01.2015.

... to je pravi razlog za ustavnu tužbu a ne shranja oko pobjednika predsjedničkih izbora ... čisti politički populizam vrha partije sa svojim slugama po gradovima gdje su na vlasti ... strava ...

VL
TH
than
14:02 19.01.2015.

Meni je potpuno nejasno kako oni mogu donijeti neku odluku koja je jednokratna i traje do odredjenog datuma te se odnosi samo na odredjeni dio populacije. Sve me to podsjeca na onu Rojsovu : Tko je jamio, jamio je. Dakle, nekima cemo oprostiti, jer se blize izbori (a ove prosle smo izgubili, pa 'kupujemo' glasove), a za ostale, pa cekajte zakon o osobnom bankrotu. K tome kada se radi o osobnom bankrotu, onda postoji i mogucnost nekretnine stavljanja na bubanj, dok ovdje nekretnina ostaje. Ova vlada je definitivno izgubila negdje svoj kompas, a krsenje Ustava im postala gotovo svakodnevnica.

VL
OS
osica
14:58 19.01.2015.

Blokirani , Imaju prav. Što s onima koji su praktički na "kruhu i vodi" ali plaćaju što moraju i ne troše ono što ne mogu platiti, Oni su ovom odlukom "građani drugog reda". Oni koji se mobitelom dogovaraju, idu uu pučku kuhinju, rade u fušu i dogovaraju poslove , voze automobile registrirane na prijatelje...... oprostimo im dugove, pa " dati će nam valjda glas na slijedećim izborima". Zar netko u ovoj državi misli da nezaposleni žive od zraka. To je teže utvrditi lakše je reklamirati se kroz oprost dugova koje ćemo na koncu platiti svi mi." Nitko se ničega ne odriče, samo se sele obveze"

VL
SA
samokries88
15:10 19.01.2015.

Naša Hrvatska Majka i Prva Hrvatska Predsjednica i Zapovjednica Hrvatskih Oružanih Snaga Magistrica Kolinda Grabar Kitarović i Hrvatska Demokratska Zajednica na ćelu s Prvim Hrvatskim Redarstvenikom i Sigurnosnikom Gospodinom Tomislavom Karamarkom nastavit će tamo gdje je stao Prvi Hrvatski Predsjednik i Vrhovnik Doktor Franjo Tuđman te Našu svetu Domovinu Hrvatsku učiniti najprosperitetnijom državom Europe i Svijeta! Uz našu novu Vrhovnicu, iz Pobjede u Blagostanje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.