Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio novčanu kaznu

Splitskog Mad Maxa sud proglasio krivim jer je puškom uznemirio pratitelje na Instagramu

Adrian Petričević i Ela Jerković
Foto: Instagram
1/2
10.07.2023.
u 12:42

Adrian Petričević (20), mladi Splićanin koji je neslavnu medijsku pozornost stekao divljajući motociklom po splitskim ulicama ovog je puta sud proglasio krivim jer je 30. prosinca 2022. godine na Instagramu objavio svoju fotografiju na kojoj drži pušku, što je uznemirilo njegove brojne pratitelje, od kojih su ga mnogi prijavili i policiji.

Adrian Petričević, influencer, poznatiji kao splitski Mad Max ima zabilježene brojne prometne prekršaje, privođen je više puta zbog divlje vožnje gradom koju je snimao i objavljivao na društvenim mrežama, a narušavao je red i mir i paljenjem guma pred garažom.  ima pozamašnu povijest prometnih prekršaja. Policija ga je nekoliko puta privodila, snimao se dok je motorom divljao po Splitu, narušavao je red i mir paljenjem gume pred garažom...

Ovaj put Općinski prekršajni sud u Splitu donio je odluku prema kojoj je Petričević kriv što je 30. prosinca 2022. u 23:00 sata u Splitu, narušavao javni red i mir, kada je na Instagramu objavio vlastitu fotografiju na kojoj drži pušku. Ta je objava uznemirija i njegove pratitelje i ostale korisnike društvene mreže koji su sve prijavili policiji. Sud je zaključio da je Petričević počinio prekršaj iz članka 5. stavka 1. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te mu je izrečena novčana kazna od 150 eura. Uz to okrivljenik je dužan nadoknaditi troškove prekršajnog postupka u paušalnom iznosu od 30 eura, pišu 24 sata

VEZANI ČLANCI 

Podsjetimo još u veljači 2021. godine Adrian i njegova djevojka Ela Jerković dospjeli su pred Prekršajni sud nakon što su pozirali s oružjem kraj BMW-a Joška Keruma, sina Željka Keruma. 

VIDEO Adrian Petričević testira BMW

Komentara 1

NE
Nemanadimak
12:56 11.07.2023.

Vidi mangupe kako se utrkuju. Da imaju pameti isli bi na stazu gdje je dozvoljeno utrkivati se a ne ovako moze bilo kada doci du udesa i moze neko ni kriv ni duzan stradati. Mulci obicni i nije im njesto tu nit da im radite reklamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije