Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže ostavke

Splitski HNS i SDP: U gradu je kaos, Kerum mora odstupiti!

\'24.02.2011.,Split - Odrzana sjednica Gradskog vijeca .Zeljko Kerum Photo: Nino Strmotic/PIXSELL\'
Nino Strmotić/PIXSELL
09.02.2012.
u 12:07

Splitski HNS i SDP zatražili su hitnu sjednicu Gradskog vijeća i ostavku gradonačelnika Keruma

– Gradska vlast nije sposobna ni dostojna voditi Split i vrijeme je da gradonačelnik Kerum odstupi sa svoje pozicije – poručili su splitski vijećnici SDP-a i HNS-a na današnjoj konferenciji za novinare.

Goran Kovačević, čelnik splitskog HNS-a, naglasio je da je u Šibeniku palo više snijega nego u Splitu, a "samo" je 50 pacijenata potražilo pomoć u bolnici i nije proglašen "snježni dan".

Njegov stranački kolega Joško Dvornik ističe da u gradu vlada potpuni kaos, da u pet dana nijedna gradska tvrtka nije funkcionirala te da ovi na vlasti "lažu kao psi".

Oporbeni vijećnici SDP-a i HNS-a traže hitno sazivanje sjednice Gradskog vijeća na kojoj će inzistirati da Kerum podnese ostavku.

Ključne riječi

Komentara 56

DU
Deleted user
12:29 09.02.2012.

Splitski HNS i SDP bi valjda da su na vlasti otopili led svojim jezičinama.A taj led je biće nastao jer Kerumu vrata na frižideru ne dihtaju.Nema boljeg izgovora od elementarne nepogode za političke lešinare.

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
12:30 09.02.2012.

I ja mislim da Kerum treba odstupiti.Ako izgubi na izborima.

CA
cro.army
16:32 09.02.2012.

Čačića za gradonačelnika. S vozačem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije