Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka Gradskog odbora
Povratak na članak

Splitski HDZ podržava Plenkovića

- Kroz demokratsku raspravu članova Gradskog odbora i predsjednika temeljnih ogranaka iskristalizirao se stav nazočnih o podršci kandidaturi Andreja Plenkovića za predsjednika HDZ-a - izjavio je predsjednik splitskog HDZ-a Petar Škorić.

Komentari 21

HU
hunta
22:21 28.06.2016.

Od moje obitelji glasove ste izgubili

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
22:20 28.06.2016.

Škoriću ne obmanjuj javnost. koga briga o čemu ste vas dvadesetorica razgovarala i odakle vam pravo da unaprijed podržavate bilo koga dok se ne čuju programi kako Plenkovića tako i svih drugih mogućih kandidata.

VL
AN
antijugoslavencina
04:51 29.06.2016.

Hdz jos nije ni izabrao predsjednika a jugokomunjare vec objavljuju "objektivne" Soroseve ankete. Samo jugoslavencina moze povjerovati u ove idiotluke! Kad Zlatko Hasanbegovic zvani LEGENDA, postane predsjednik najvece Hrvatske stranke, onda ce se zlocinacki,cetnicki Sdp raspasti sam od sebe.OD STRAHA.. Plenkovic je njihov igrac(kao sto je bila i drugarica Jaca) kojega "levicarski" mediji hvale ne bi li unistio Hdz. E "nece bre da mogne", crvena stoko izdajnicka! BOG I HRVATI!

VL
DU
Deleted user
23:46 28.06.2016.

Ajme sto ste naporni sa tim briselskim potrckom......

VL
IS
iskrica
00:34 29.06.2016.

Kako se sami identificiraju i lociraju pristalice uništavanja HDZ-a sa svojim zalaganjem za namještanje stranog elementa ( po svemu je jasno da Plenković po svjetonazoru i polititici ne pripada HDZ-u, nego HNS-u ili SDP-u) na mjesto predsjednika HDZ-a. Tko sve Tko sve kadrovira po HDZ-u? Baš svatko. Bijedno je od HDZ-a što si dozvoljava ono što si ne dozvoljava čak niti najmanja strančica u RH, a stotine ih je.

VL
V1
Vinkazeljka 1115
04:10 29.06.2016.

Zanimljivo,kako je krenulo Plenković će ostati jedini kandidat HDZ,nema nama ništa bez dijaspore.

VL
DU
Deleted user
12:04 29.06.2016.

treba raskrstiti sa svakim oblikom ekstremizma...kaže drug Plenković!Naravno, prvo treba definirati što je to ekstremizam. Za mene je ekstremizam otvaranje granica za afričke i azijske džihadiste, isto kao što je ekstremizam i "paradiranje ponosa" onih koji se ponose multifunkcionalnim korištenjem vlastitog debelog crijeva. Ekstremizam je i javna objava registra branitelja dok svi ostali registri ostaju zauvijek tajni.

VL
FR
franekapetanovic
10:42 01.07.2016.

Teška je to funkcija, Je li baš pametno , Plenkoviću što se prihvatio toga najtežega posla u stranci. Jer puno je nezahvalnih ljudi u njoj , puno je onih što će se, kao i do sada , šlepati uz prvogaoga čovjeka. I baš će oni, nakon eventualnoga prvoga kiksa prvoga čovjeka dignuti glas protiv.No , kako netko mora obavljati i tu tešku dužnost, Plenković ju je bez krzmanja prihvatio.Nije ga na to natjerala samo vlastita sposobnost, volja, uvjerenost da će uspjeti, već i svi oni koji su smatrali da on to može- stranačke kolege, kao i neki glasovi i iz oporbe. Taj čovjek, diplomata. kao da je mnoge opčinio svojim znanjem , intelegencijom, verbalnom moći, koja je apsolutno potrebna u vodjenju tako jedne državne institucije kao što je Vlada.Hoće li takav ''genije'' zadovoljiti stranku kakva je HDZ, a i gradjane ove države , vidjet ćemo. No nadam se da će gos. Plenković imati sluha i za drugu stranu političkoga spektra, tražiti zajednička rješenja , da bi se većjednom stabilizirala hrvatska politička scena.A time i sve ostalo što ovisi o toj istoj političkoj sceni. Zato bih volio da na slijedećim Parlamentarnim izborima gubitnika ne smatramo manje vrijednim,. zato jer je taj ''gubitnik'' isto veliki dio hrvatskoga naroda, i da kao takav ne može biti poražen u svojoj zemlji. Na kraju bih zamolio sve one koji izlaze na izbore , da dobro odvagnu za koga će glasati, jer nam se može lako dogoditi da izaqberemo strance da nam vode državu, kao i do sada u nekim razdobljima naše neovisnosti. Dakle, da dobro promisle da ne kupimo ''mačka u vreći.

VL
SU
suzzieQ
10:37 29.06.2016.

HDZ nakon što je pljunuo Karamarka da bi udovoljio lijevo orijentiranim medijima i psihijatrijskom slučaju zvanom B. Petrov te prisilno instalirao Plenkovića jednostavno nema šanse. U HR je maksimalno 50% biračkog tijela ljevice i sad se i hdz ubacio u utrku za njihovu naklonost. Moja mišljenje je da je ova anketa realna, bez obzira što dolazi od ipsosa.

VL
SO
Somelier
07:53 29.06.2016.

Nastala je čitava "norijada" kao kod maturanata a sve vođeno od novinara. Gospodin Brown još nije otišao iz Hrvatske kako pišu crveni mediji (skoro svi) već je itekako prisutan. Vidi se po spinovima HNS-a i Račanove agencije. HNS viće da su MOST i HDZ skupa. Račanovi objavljuju sliku Milanovića i Plenkovića; - "Nas dva brata skupa ratujemo". Vidjeti će se da li je Hrvatski narod imun na to sve. Kao u svim strankama tako i u HDZ-u ima špijuna spavaća koji se u određenome momentu bude i rade protiv interesa stranke a time i Hrvatskoga naroda. Ovaj puta crveni hoće prikazati koliko su Milanović i Plenković bliski pa da stvore odbojnost prema Plenkoviću. Međutim ovdje sada imamo duplu zagonetku; Da li je Plenković SDP-ov spavač u HDZ-u pošto je tek 5 godina u HDZ-u ili ga se SDP stvarno toliko boji pa pušta takove spinove. Ovo je jako veliko sumnja i kako donijeti pravu odluku. Riješenje bi bilo da se kandidiraju Milinović i Hasanbegović.

VL
SV
smiljan vuk
12:14 29.06.2016.

HAHAHAHA Podrzava ga UDBASI Vecernjeg i bez sramni navijac udbe vecerni list fuj

VL
BA
bakulušić
10:09 29.06.2016.

Neka se splitski HDZ upita zašto mediji nameću Plenkovića i neka malo razmisle prije iznošenja stavova. Možda kasnije neće ni moći ni smjeti iznijeti stav.

VL
PR
prarvat
21:58 28.06.2016.

Di će suza nego na oko!

VL
AP
apolon
22:43 28.06.2016.

Plenkovic ce velikog vodju staviti u mali dzep .

VL
LA
Lavica7
06:54 29.06.2016.

Izaberu li Plenkovica...kako ce Milanovicu predbacivati gdje je bio 91? Ili ce kao i kod Oreskovica i Jakova to postati nebitno?

VL
CV
cvor276
07:44 29.06.2016.

Mogu HDZ-jci promijeniti vođu , ali ona narodna da vuk dlaku mijenja ali ćud nikada. Jedino se nadam da će Plenković odmah olinjati stranku od raznih Šukera, Milinovića, Jandrokovića, Đakića i mnogih drugih pa ću povjerovati da se i ćud može promijeniti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.