Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WILLIAM I HARRY

Špijunka pokušavala zavesti prinčeve, sad se boji Sibira

anna
VL
Autor
Hrvoje Dečak
06.07.2010.
u 20:00

S obzirom na razuzdanu atmosferu u takvim klubovima, agenti MI5 ne isključuju mogućnost da se Anna i upoznala s prinčevima. U svakom slučaju, ona je još od 2005. pokušavala doći do njih.

Zgodna ruska špijunka Anna Chapman, koja je privedena u SAD-u, pokušavala se probiti i do britanskih prinčeva Williama i Harryja, pišu britanski mediji. Tamošnja obavještajna služba MI5 već uvelike čeprka po njezinim vezama na Otoku. Navodno je crvenokosa fatalna cura često zalazila u jedan londonski noćni klub u kojem su se rado provodili i mladi članovi kraljevske obitelji. Malo-pomalo sprijateljila se s Jackom Parkinsonom Smithom, direktorom kluba i Harryjevim i Williamovim prijateljem. Taj Smith je, doduše, lani dobio otkaz zbog šmrkanja kokaina...

S obzirom na razuzdanu atmosferu u takvim klubovima, agenti MI5 ne isključuju da se Anna i upoznala s prinčevima. U svakom slučaju, ona je još od 2005. pokušavala doći do njih, odmah nakon razvoda od Britanca Alexa Chapmana, za kojeg se udala u Moskvi 2002.

U međuvremenu, Annin američki odvjetnik kaže da se ona jako boji zatvora, pogotovo deportacije u Rusiju, da je zbunjena i da je ona “obična neudana 28-godišnja Njujorčanka”.

Kremlj sve to vrijeme pokušava spustiti loptu na zemlju i skandal prikazati manjim nego što jest. Predsjednik Dmitrij Medvedev u pismu kolegi Baracku Obami uvjerava ga da će rusko-američki odnosi ostati nepomućeni. Rusko-američki možda i hoće, ali američko-ruski...

Ključne riječi

Komentara 11

IV
ivicas
23:07 06.07.2010.

tko bi joj mogao odolti?mozda jedino elton john

DU
Deleted user
23:20 06.07.2010.

U cijeloj toj priči o ruskom seksi kombajnu mi jedino nije jasno što je ona doista mogla slati u smjeru Moskva odnosno ne vidim koji bi to bili krugovi gdje je ona harala svojim sexy vještinama. Nije joj upao u seksi klopku ni jedan visokorangirani političar, znanstvenik ili pak neki VIP. Svi zadivljeno zbore o njenim seksualnim strastima, a žrtve koja bi mogla nešto iscvrkutati nigdje na vidiku. Da se bar spandžavala po Washingtonu, Silicijskoj dolini ili oko američkih vojnih baza - ajde de, nego s nekim bezveznim tipovima...

OB
-obrisani-
06:57 07.07.2010.

Ja ću ju zaposliti u državnoj ustanovi da samo meni radi društvo i popravi mi Hrvatsku mladost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije