Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRČKA

Spasioci tragaju za pilotima palog zrakoplova F-4

F-4 Phantom II (1)
Foto: www.hvkk.tsk.tr
1/3
30.01.2023.
u 11:39

U Grčkoj traje potraga za dva dvojicom pilota borbenog zrakoplova F-4 koji se srušio u Jonsko more

Grčki spasioci tragaju za dvojicom pilota borbenog zrakoplova F-4 koji se u ponedjeljak srušio u Jonsko more kod zapadne Grčke, izvijestila je državna televizija. Zrakoplov, koji je bio na trenažnom letu, srušio se 25 nautičkih milja (46 km) južno od zračne luke Andravida na poluotoku Peloponezu.

Mediji su izvijestili da su se dva pilota katapultirala iz letjelice, ali vlasti nisu mogle potvrditi tu informaciju. Grčka je prvi put nabavila F-4 ili Phantom borbene zrakoplove američke proizvodnje 1974.

>> VIDEO: Višegrad: Tone smeća iz tri zemlje plutaju Drinom

 

Komentara 2

AM
Avec_mua
11:46 30.01.2023.

Nadam se da su piloti prezivjeli.Eh ta Americka tehnologija .Bolji nasi Migovi!.Neznaju napravit avijun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije