Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napao ga roj

Spasila ga - octom trljala muža kojeg je izbolo 60 stršljena!

stršljen
Željko Rukavina/24sata
25.08.2012.
u 12:03

Matu Poljana (83) iz Šandrovca kraj Bjelovara roj stršljenova napao je u subotu dok je cijepao drva iza štaglja

Čak 60 uboda izbrojao je Mato Poljan (83) iz Šandrovca kraj Bjelovara kojeg je roj stršljenova napao u subotu dok je cijepao drva iza štaglja.

- Prvo sam osjetio ubod u leđa, a potom je na mene sletio čitav roj. Očito su se nastanili u stablu kruške kraj štaglja. Pao sam na tlo potrbuške i zvao upomoć, a oni su me bez prestanka ubadali. Kći mi je viknula da puzim. U tom su se trenutku poplašile ovce i istrčale iz tora i uskomešale se oko mene, ispričao je Poljan za 24sata

Unuk Bojan odveo je djeda u dvorište te mu skinuo košulju. Supruga Štefanija (80) namočila je ručnik octom pa su ona i kći Ivka te unuk Bojan Mati trljali svako mjesto uboda.

Kad su liječnici stigli, čudili su se što je izbodeni muškarac još uvijek pri svijesti. U bolnici su mu dali terapiju te je poslan kući. Vjeruje kako ga je spasila supruga koja je na TV čula kako ubod treba trljati octom.

Komentara 29

OB
-obrisani-
12:32 25.08.2012.

Bravo čele....pokažite vi njima, kad se male čele slože, sve se može...

TV
Tata Vijolata čudo jadno
12:59 25.08.2012.

To je žena!!

KA
kaktuscar
12:23 25.08.2012.

bravo za snalažljive ljude! opasna zvjerka je taj stršljen, meni već dvojica kolega poginula, ako nisi brzo u ambulanti teško da ćeš se izvući :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije