Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Soweto: Poginula praunuka Nelsona Mandele

Zenani Mandela
AFP
11.06.2010.
u 09:17

Zenani Mandela (13) poginula je u prometnoj nesreći nakon koncerta povodom početka Svjetskog prvenstva u nogometu.

Zenani Mandela (13), praunuka Nelsona Mandele, poginula je sinoć u prometnoj nesreći nakon koncerta povodom početka Svjetskog prvenstva u nogometu, objavio je jutros BBC. 

Zenani je jedan od devetero Mandeline praunučadi. Automobil kojim se vraćala s koncerta sletio je s ceste i prevrnuo se. Vozač je preživio. Drugih putnika u automobili nije bilo. Policija još istražuje uzroke nesreće, a vozač je uhićen.

Koncert je održan u Sowetu i na njemu su nastupile glazbene zvijezde iz Afrike i svijeta, a i južnoafrički dužnosnici obratili su se publici. Glavne zvijezde koncerta bili su grupa Black Eyed Peas i pjevačice Shakira i Alicia Keys.

Južnoafrički nadbiskup Desmond Tutu pozdravio je navijače iz cijelog svijeta koji su došli na Mundijal.

Komentara 1

MA
MagicSerb
14:19 11.06.2010.

Smrt i nesreće ne biraju, one se dešavaju, pa sve i da je s dvora sišla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije