Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glavna rasprava

Sova: Nisam želio nikoga ozlijediti, a kamoli ubiti

\'Crna Zagreb Hrvatska 22.09.2009. Sudenje Mariu Sovi za ubistvo ispred Aquariusa, Zupanijski sud, Trg Nikole Subica Zrinskog 5. Photo: Anto Magzan/VLM\'
Anto Magzan/PIXSELL
26.05.2010.
u 14:52

Mario Sova optužen je za ubojstvo Roberta Marana pred diskotekom Aquarius na zagrebačkom Jarunu u ožujku 2000. godine.

- Žao mi je, nisam imao namjeru nikoga ozlijediti, a kamoli ubiti - izjavio je danas nakon iznošenja svoje obrane Mario Sova, optužen za ubojstvo Roberta Marana pred diskotekom Aquarius na zagrebačkom Jarunu u ožujku 2000. godine. Iznoseći obranu, optuženi je kazao kako je kobne večeri ispalio dva hica u strahu za svoj život, bježeći jer ga je nakon verbalnog sukoba pred diskotekom napala skupina mladića u kojoj je bio i pokojni Maran.

Sova je naveo da su ga oni i istukli te da je prvo pobjegao u auto, uzeo revolver iz jakne te trčeći pred mladićima koji su za njim, tvrdi, vikali da će ga ubiti, upozoravao ih da mu ne prilaze jer će pucati. Dodao je kako je prvi hitac ispalio u zrak, a da je drugi put pucao u pod i da nije znao da je ubio Marana. To je, naveo je, doznao tek iz novina, nakon što je istog dana pobjegao u Mostar.

Iako je Sova na sudu izjavio kako se prošle godine u Hrvatsku vratio iz Nizozemske kako bi se okončao postupak koji se vodi protiv njega, tužiteljstvo navodi da je činjenica da je 10 godina bio nedostupan pravosuđu upravo otegnuta okolnost te da se u zemlju vratio jer je vjerovao da je postupak već zaboravljen. Tužiteljstvo također navodi da tijekom istražnog postupka nitko od svjedoka zatečenih pred Aquariusom u vrijeme ubojstva nije izjavio da su vidjeli da je optuženi bio napadnut kako pak on tvrdi.

Sudac Zoran Luburić presudu Sovi objavit će u petak.

Komentara 1

MU
mudri
10:46 27.05.2010.

kakav lažljivac,to je jedan od onih koji su uvijek u nekom sranju ali nikad svojom krivicom.ubio čovjeka,našli mu drogu,odgulio već robiju u njemačkoj,sumnjaju da je iskasapio Simića.prekrasan momak nema šta,navijam za 40 god robije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije