Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donosi max!
Povratak na članak

Soudani: Najbolja Dinamova kupnja koju treba zadržati i 'tetošiti'

Alžirac bi mogao postati najbolji stranac u Dinamovoj povijesti, bolji od Sammira. Priču donosi tjednik Max!

Komentari 3

SA
SI aka SI
09:10 30.09.2014.

Soudani je nakon Dudua najbolja Dinamova akvizicija iz vana i dugo sam se čudio zašto je uopće došao u klub kao Dinamo. Što god mislili o toj temi, čini se da u Dinamo ipak pomalo počinju dolaziti igrači koji prije uopće ne bi razmišljali o tome (Fernandes, Eduardo, Henriquez). To nije zato jer su navijali za Dinamo od malih nogu, nego iz razloga što Dinamo ipak igra redovito u Evropi (sa vrlo upitnim uspjehom doduše), plače su dobre i redovite i očito ga smatraju dobrom odskočnom daskom za transfer u neki od jakih evropskih klubova. A Soudani postaje ono što je nekada bio Eduardo- stroj za golove i čovjek koji može sam odlučiti utakmicu.

VL
SA
Sauron
13:12 02.10.2014.

Do prije dva tjedna nije ništa valjao, a sad ga već kuju u zvijezde.... klasična priča jadnog hrvatskog novinarstva

VL
FA
Fake
14:38 01.10.2014.

Soudani,bravo majstore.Čovjek koji zna zabijati,kako glavom tako i nogom.Samo tako nastavi i dalje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.