Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ratni suborci

'Sokolovi' daju potporu pirotehničarima

pirotehničari štrajk
Patrik Macek/PIXSELL
08.07.2013.
u 10:12

"U doba kada pojedinim interesnim skupinama nije stalo ni do zaštite ljudskih života, a kamoli do rješavanja nagomilanog problema zagađenosti Hrvatske minama, naši suborci primorani su po tko zna koji put boriti se za svoja prava"

Udruga veterana 5. gardijske brigade "Sokolovi" u priopćenju koje je danas dostavila medijima daje punu potporu pirotehničarima koji prosvjeduju tražeći bolje uvjete rada.

- Naša udruga daje punu potporu nastojanju naših nekadašnjih ratnih suboraca, a danas pirotehničara u njihovoj borbi za ostvarivanje svojih prava. U današnje doba kada pojedinim interesnim skupinama nije stalo ni do zaštite ljudskih života, a kamoli do rješavanja nagomilanog problema zagađenosti Hrvatske minama, naši nekadašnji suborci primorani su po tko zna koji put boriti se za svoja prava. Još jednom moraju dokazivati svojim poslodavcima koliko je zahtjevan i opasan posao koji rade, no njihovim poslodavcima je najvažniji profit koji će ostvariti na temelju mukotrpnog i za život opasnog posla čišćenja naše zemlje od minskih sredstava koji neće obavljati poslodavci već pirotehničari na terenu. Očigledno da za pirotehničare rat još nije završio jer uz najhumaniji posao koji svakodnevno obavljaju moraju se dodatno boriti za svoja prava. Ovim priopćenjem članovi Udruge veterana 5. gardijske brigade 'Sokolovi' žele istaknuti da daju punu potporu pirotehničarima u štrajku i sa željom da ustraju u ostvarivanju svojih pošteno stečenih prava - pojasnio je predsjednik Udruge veterana 5. gardijske brigade "Sokolovi" Zoran Marunček.

>>Postignut dogovor? Pirotehničari prestaju štrajkati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije