Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Šokiranoj prodavačici zavapio: Ispikali su me!

dolac
Žarko Bašić/Pixsell
16.04.2010.
u 23:03

Istražuje se je li muškarac ozlijeđen u tučnjavi na tržnici Dolac koja je izbila jučer u 12 sati.

– Ispikali su me! – zavapio je Josip M. (41) šokiranoj prodavačici u Importanneu danas u 14.15. Ubrzo je pozvana hitna pomoć koja je muškarca s teškim ozljedama opasnim za život prevezla u bolnicu “Sestre milosrdnice”.

Policija je okvalificirala događaj kao pokušaj ubojstva. Tko ga je ozlijedio, još je nejasno, jer, kad su u bolnici pokušali razgovarati s njim, neslužbeno doznajemo, nije bio u stanju davati izjave.

Ipak, istražuje se je li muškarac ozlijeđen u tučnjavi na tržnici Dolac koja je izbila jučer u 12 sati. Potukla su se dvojica muškaraca, a očevici su prepričavali da su vidjeli kako je jedan izvadio nož.

– Policija je došla oko 17 sati i ogradila prostor oko kafića. Posjetitelji tih kafića često alkoholizirani izazivaju incidente, pa se ne čudimo ovom – rekli su očevici poslijepodnevnog policijskog očevida.

Komentara 6

Avatar gnjuss
gnjuss
10:16 18.04.2010.

meni da se desi tako nešto ja bih viknuo da su me IZBOLI,a ne ISPIKALI,to zvuči kao da su te napale članice tečaja za šivanje i krojenje

SI
signum
01:06 17.04.2010.

\"Ispikali ga u 12h na Dolcu,..., Došao prodavačici oko 14h u Importaneu......Policija ograđuje kafić na Dolcu u 17h ........... Ovo je očito bila munjevita intervencija ............._ebe lud zbunjenog

IV
ivicaknego
06:11 17.04.2010.

+ - 17.04.2010. u 01:06h signum je napisao/la: \"Ispikali ga u 12h na Dolcu,..., Došao prodavačici oko 14h u Importaneu......Policija ograđuje kafić na Dolcu u 17h ........... Ovo je očito bila munjevita intervencija ............._ebe lud zbunjenog AKO TE ZBUNJUJE ČLANAK,K, PROČITAJ PONOVNO, DAKLE OZLIJEĐENI NIJE BIO U STANJU DAVATI IZJAVE, DAKLE ILI JE NADROGIRAN ILI JE PIJAN KAO GUZICA ILI JE U STANJU ŠOKA, STOGA SE VRLO VJEROJATNO IZ NEKIH IZJAVA DOŠLO DO SAZNANJA O MOGUĆEM MJESTU ZLOČINA. MALO MANJE GLEDAJ CSI MIAMI, TOME SIGURNO VJERUJEŠ. NIJE MI JASNO PO KOJEM TO ZAKONU I PRAVILNIKU FORENZIČARI PROVODE ISTRAGU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije