Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pomozite mi'

Šokantan video: Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života

20.03.2013.
u 16:27

U samo nekoliko sati, video koji je objavio korisnik ''fero061982'' na YouTubeu pokrenuo je niz rasprava o obiteljskom nasilju i nasilju nad ženama, ali i o porijeklu snimke nazvane "Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života"

– Pomozite mi, ne znam hoću li dočekati sutra – poruka je na kraju snimke koju drži pretučena i zlostavljana djevojka prekrivena modricama.

U samo nekoliko sati, video koji je objavio korisnik ''fero061982'' na YouTubeu pokrenuo je niz rasprava o obiteljskom nasilju i nasilju nad ženama, ali i o porijeklu snimke nazvane "Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života". Ona na 365 fotografija prikazuje metamorfozu lijepe, vedre i nasmijane djevojke u žrtvu nasilja.

Je li riječ o umjetničkoj instalaciji ili promotivnom videu neke udruge za pomoć žrtvama nasilja, još uvijek nije poznato, no malo je vjerojatno da je riječ o autentičnom snimku.

>>Gluha curica prvi put čula glas svoje majke. Pogledajte video!

 

Ključne riječi

Komentara 30

TE
Tenkiša
16:50 20.03.2013.

Zao mi je svake zene koju maltretiraju manijaci ali ovo cisti photo shop!

OB
-obrisani-
16:51 20.03.2013.

OK večernjakovci - iz aviona se vidi da se ne radio o autentičnoj snimci, nego imamo "našminkani" model.

Avatar kabulkowski
kabulkowski
16:44 20.03.2013.

Lijepa cura..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije