Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvoreni dio sjednice Vlade
Povratak na članak

SOA-i odobreno zaduživanje na teret državnog proračuna

"Na temelju članaka 6. i 7. Zakona o tajnosti podataka, ove točke klasificirane su oznakom tajnosti „tajno“, stoga ih nismo u mogućnosti objaviti."

Komentari 4

DU
Deleted user
15:13 25.05.2016.

dakle do sada su nas samo spijunirali...sada ce nas jos i zaduzivati...bravo, odmah se osijecam sigurnije.

VL
DO
doktorica
13:53 25.05.2016.

sisači državnog proračuna u akciji

VL
KU
kupatilo
15:28 25.05.2016.

A stoce nam SOA i nekakva tajnost.Cim dodje do obracuna medju strankama vise nista nije tajno i sve izlazi na vidjelo.Pa gdjeje tu odgovornost.Dakle kaznena odgovornost.Nemoze se samo tako ako vama neko ili nesto nije po volji a ti odma urusavaj sistem a to trenutno rade bratija iz prosle garniture a koji se nedaju maket.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.