Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Snimka seksa triju djevojaka s guvernerom šokirala čednu Indiju

Narayan Dutt Tiwari (86)
AFP PHOTO
28.12.2009.
u 14:55

Sporni video traje tri i pol minute i pokazuje poročnog političara, čija je supruga umrla 1993., u društvu djevojke koja je došla u njegovu službenu rezidenciju.

Narayan Dutt Tiwari, guverner države Andhra Pradesh na jugu Indije, dao je ostavku nakon što je na televizijskim vijestima prikazana snimka njegova seksa s tri žene, javlja engleski Times. Čim je u petak objavljena sporna snimka, u Hyderabadu su počele prosvjedovati ženske skupine, a situaciju je iskoristila i oporba tražeći guvernerovu ostavku. Seks-skandali u indijskoj politici vrlo su rijetki jer mediji izbjegavaju pisati o privatnom životu političara, čak i kad njihov buran ljubavni život postane javna tajna. Tiwarijev video stoga je odjeknuo Indijom svom žestinom.

Suton života
Tiwari, kojem je 86 godina i član je Kongresne stranke, tvrdi da je snimka montirana i lažna, ali vodstvo stranke inzistiralo je na podnošenju ostavke, doduše “iz zdravstvenih razloga“. Šefovi stranke u Delhiju nisu čekali rezultate istrage o podrijetlu videosnimke. Sporni video traje tri i pol minute i pokazuje poročnog političara, čija je supruga umrla 1993., u društvu djevojaka koje su došle u njegovu službenu rezidenciju. 

Na snimci se vidi političar kako liježe na krevet dok mu se približavaju skromno odjevena žene, ljube ga i potom izvode pokrete koji sugeriraju na spolni odnos.

Indijski je sud u petak zabranio televiziji Andhra Jyoti News (ABN) da nastavi emitirati snimku, no ona je u međuvremenu postala najgledaniji video na Youtubeu. Potom je seksi video zaustavljen i na Youtubeu zbog povrede autorskih prava, ali naš link daje alternativu.

– Snimka je neukusna, namještena, lažna i zlobna kako bi se naštetilo guvernerovu ugledu – rekao je njegov glasnogovornik, a iz guvernerova ureda istaknuli su da je njemu “86 godina i da je na zalasku života“.

Predujam za ugovor
Iz redakcije televizije ABN otkrili su da im je videosnimku poslala žena po imenu Radikha kako bi se osvetila Tiwariju zbog neispunjene nagodbe. Navodno su ostarjelom političaru žene s kojima se zabavljao dovedene kao “predujam“ za potpisivanje unosnog ugovora u rudarstvu.

 

 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar trunchbull
trunchbull
15:53 28.12.2009.

Najveće zlo koje moderni internet nudi je novinarski senzacionalizam. Novinari, malo smirite maštu! Seks s tri djevojke u 86. godini? Ha ha ha ha ha

MA
marujita
15:24 28.12.2009.

upravo smijesno ali ocito su mu dobro smjestili. i ne razumijem urednistvo, cemu ova slika kad na njoj NISU zene. to su muskarci, eunusi :D....

JA
jankoprekobrda
15:14 28.12.2009.

86 godina i sexao sa 3 djevojke, ma dajte molim vas tko vijeruje u tu glupst

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije