Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Snimka seksa na koncertu grupe Motley Crue postala hit na Youtubeu

motley
YouTube
12.02.2010.
u 12:36

Njihova strast dovela ih je do izbacivanja s koncerta, ali nisu prošli tako loše jer im je taj, za njih očito uzbudljiv seksualni odnos na javnom mjestu trajao tijekom čak četiri pjesme.

I dok naša novopečena starleta Maja Morales tvrdi da je vodila ljubav na Trgu ispod bana i njegova konja, čini se da je ipak bolje prošla od mladoga para koji to odlučio učiniti na koncertu grupe Motley Crue.

Njihova strast dovela ih je do izbacivanja s koncerta, ali nisu prošli tako loše jer im je taj, za njih očito uzbudljiv seksualni odnos na javnom mjestu trajao tijekom čak četiri pjesme.



Naša Maja svoju "akrobaciju" na Trgu bana Jelačića nije dokumentirala, ali zato je snimka seksa na nedavno održanom koncertu glam-metalaca u kanadskom Winnipegu postala veliki hit na Youtubeu.

Iako je grupa Motley Crue poznata po raznim nepristojnim ispadima u javnosti, čini se da ih neki njihovi obožavatelji i te kako nadmašuju. Strastveni je par snimio jedan muškarac iz publike koji je snimku objavio na Youtubeu.

Neki posjetitelji izjavili su da su zaštitari pretjerali kad su odlučili izbaciti par jer su napravili "zanimljivu predstavu". U upravi arene u kojoj se održavao koncert bili su užasnuti takvim ponašanjem koje su nazvali nedopustivim i odlučili su ih udaljiti s koncerta.

Komentara 2

OB
-obrisani-
12:59 12.02.2010.

A tko je Maja Morales??

DR
dreamteam
20:04 12.02.2010.

Novopecena starleta je to ucinila ispod konja Bana Jelacica...Misleci da ce mozda ozivjeti konja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije