Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIŠA, SNIJEG, VJETAR...

VIDEO Snijeg zabijelio Hrvatsku: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih sedam dana

Lopate
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
1/16
13.01.2017.
u 21:21

Ni obalu neće zaobići jake padaline, kako kiše tako i snijega, a uz to će puhati jak sjeveroistočni vjetar

Vikend i cijeli idući tjedan bit će obilježen snijegom i vrlo niskim temperaturama, pa upozoravamo građane da ne izlaze na ceste bez zimske opreme, i svakako da se toplo i slojevito obuku.

Temperature će se naglo spustiti u ponedjeljak, pa će se tako u Zagrebu kretati od najnižih -10 Celzijevih stupnjeva do najviše nule, a iste će temperatura bilježiti i Osijek kojeg će sutra umjesto snijega pogoditi jake kiše!

Na obali temperature će biti nešto više, pa će se tako u Rijeci kretati od -1 do 6 Celzijevih stupnjeva, a u Splitu od najniže nule do najviših 7 stupnjeva, javlja DHMZ. Ipak, ni obalu neće zaobići jake padaline, kako kiše tako i snijega, a uz to će puhati jak sjeveroistočni vjetar.

Foto: Screenshot/DHMZ

Foto: Screenshot/DHMZ

>> Kaos na Sljemenskoj cesti: Autobusi s djecom zapeli u snijegu

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:07 14.01.2017.

Evo ja očistio isprid svoje kuće i sve prebacio na susidovu stranu, ono malo da se zabljevam, dobro susidski odnosi i te stvari, biće sad spava al jedva čekam jutro da mu vidim facu.

Avatar ciklama
ciklama
00:10 14.01.2017.

koja panika..pa usred zime smo..i kao da se niko ne sjeća kad je bilo više snijega usred Zrinjevca nego što ga ima danas na Sljemenu..?

TH
than
22:28 13.01.2017.

Pa svaki dan drugacija prognoza za slijedecih 7 dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije