Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELA OPASNOST

Snijeg pao na Audi i uništio mu krov i stakla

audi a6,snijeg,oštećeni auto (1)
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/8
18.02.2013.
u 13:44

Vlasnik je zanemario upozorenje o snijegu koji pada s krova u Banjavčićevoj ulici

Snijeg se otapa i u komadima pada s krovova može biti vrlo opasan za ljude i njihovu imovinu. To zacijelo jako dobro zna vlasnik Audija A6 zagrebačkih registarskih oznaka koji je, unatoč upozorenju o snijegu koji pada s krova, parkirao uz nogostup u Banjavčićevoj ulici u Karlovcu. Velika količina snijega pala je na automobil, pri čemu su najgore prošli krov, retrovizor te prednja i zadnja stakla.

Ključne riječi

Komentara 13

VA
Vatrenko
14:22 18.02.2013.

a neeeee, pa nece se zagrepcan drzati nekih pravila, ma joook. u ostalm: ja se kotrljam sa nekom kantom i trebao bih sad zaliti neku gospodju koja vozi A6 kojeg i inace ne *ebe ni 5%. Drugi put nece parkirati gdje joj nije mjesto.

Avatar adko49
adko49
16:20 18.02.2013.

Nadamse da nece nista dobiti od svog osiguranja. Tako je to kad se nepostuju propisi i zakoni.

OB
-obrisani-
19:10 19.02.2013.

Ja ću ga kupiti,neka mi se javi........tj dam mu automobil vrhunski 2000 godinu za audi također vrhunski automobil slične klase

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije