Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razvedravanje uvečer

Snijeg i kiša još sutra tijekom prijepodneva!

Snijeg zabijelio Varaždin (1)
Foto: Marko Jurinec/Pixsell
1/8
Autor
Sonja Hoffman
28.10.2012.
u 20:15

Snijega i kiše, kažu meteorolozi, bit će još tijekom prijepodneva, a zatim će bura i sjeverni vjetar rastjerati oblake

Prve pahulje snijega koje su u subotu zabijelile Hrvatsku izazvale su probleme na prometnicama. Na cestama u unutrašnjosti zemlje proglašeni su zimski uvjeti, a nevrijeme s jakim vjetrom prekinulo je promet na autocesti A6 između čvorova Delnice – Kikovica te na Krčkom mostu. Za vozače je bila obvezna zimska oprema, a upozorenja o lošim uvjetima i skliskim kolnicima vrijedila su cijelog dana.

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su bile i katamaranske linije na riječkom području, ali i katamarani koji iz Splita plove u Vis, Hvar, Velu Luku, Bol, Jelsu te Hvar i Korčulu. Temperature su se u unutrašnjosti kretale između nule i tri, a na Jadranu su ipak bile nešto više i kretale se od 11 stupnjeva u Zadru do 20 stupnjeva na Mljetu.

A snijeg će, kažu meteorolozi, i dalje padati u ponedjeljak tijekom cijelog jutra, a tanji snježni pokrivač zabijelit će i nizine. Smirivanje vremena i razvedravanje očekuje se poslijepodne i uvečer. Promjenjivo i oblačno vrijeme zadržat će se i u Dalmaciji, a tijekom cijelog dana padat će kiša s grmljavinom. Jugo će tek navečer okrenuti na buru i rastjerati oblake.

Temperature u unutrašnjosti neće prelaziti 4, a na Jadranu 17 stupnjeva Celzijevih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije