Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radio na obnovi kuće
Povratak na članak

Smrt u u Gunji: Visoka temperatura odnijela jedan život

- Ne znamo što je uzrok smrti, ali vjerujemo kako je to iznimno visoka temperatura za vrijeme koje je radio vani, kažu mještani

Komentari 7

MO
mozdaznam
04:32 08.07.2015.

ambient. čovjek je iz mog sela. Ilija. vojnik. umirovljeni. pristojan kulturan i radišan. potjerali su ga u mirovinu. radio je fuš. presjeklo ga i umro. trebaš još nešto ?

VL
ZG
zgblabla
06:21 08.07.2015.

neka mu je laka zemlja, barem to

VL
Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
01:53 08.07.2015.

hm, 45 godišnji umirovljenik? Onda je valjda bio invalid? Ljudi na selu bi barem trebali znati da se u podne ne boravi vani i ne obavlja težak posao, kamoli bolesni.

VL
Avatar jurac
jurac
08:00 08.07.2015.

Laka mu zemlja,teško je raditi vani po ovakvim vrucinama. Možda griješim ali cini mi se da je to ono"pomaganje"što se može nazvati i rad na crno.Poslodavac,naravno,poslije tragedije nikad cuo ni vidjeo tog jadnika kao da je pao s neba

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.