Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSPODARSTVENICI
Povratak na članak

Šmrček: Nema više tvrtki iz garaže, sve guše trgovački lanci

Zagorje-Tehnobeton najuspješnije je veliko trgovačko društvo, Wachem iz Trnovca Bartolovečkog srednje te tvornica obuće Bambi iz Jalkovca malo

Komentari 1

KR
krka
18:06 20.03.2010.

Kada će netko od novinara imati petlje te napraviti analizu osobnih dohodaka ljudi koji rade u tim poduzećima da se pokaže i druga strana medalje narodu.Piskarala od novinara pišu članke po narudžbi Hr. tajkuna i farbaju situaciju.Kada će radnik primati primjerenu plaću za svoj rad biti će zadovoljniji, sretniji i voljeti posao i gazdu, što sada sigurno nije!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.