Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI WATERGATE
Povratak na članak

Smijenjenog Miševića privremeno zamijenio Siniša Gudlin

Tko će biti njegov trajni nasljednik tek trebaju odlučiti predsjednik Ivo Josipović i premijer Zoran Milanović

Komentari 5

FI
Fisherman
19:08 23.10.2012.

U bilo kojoj zemlji na svijetu bi pala vlada radi ugrozavanja nacionalne sigurnosti, samo kod nas nam se jos smiju. Kakav smo mi to narod-seljaci zaljevaju njive mlijekom,radnici bez placa,a neki i na burzu,vlada ugrozava drzavu,premijer hoda po svijetu i prica o slucajnoj drzavi ko da nisu za nju branitelji dali zivote.........................a mi sutimo. Valjda bolje nismo ni zasluzili

VL
Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
19:18 23.10.2012.

Zar su već svi hrvatski Srbi raspoređeni po funkcijama pa ne možete jednoga i tamo ubaciti?

VL
RA
rassol
20:37 23.10.2012.

Bitno je da je postavljen "siniša"...U ovoj zemlji nije bitna stručnost nego je bitno dali se zoveš saša, siniša, dejan, zoran, goran....Nikako nije poželjno zvati se Ante, Ive, Josip, Mate, Jure...

VL
BL
Blizard
06:56 24.10.2012.

Smijeniti istinu i nastaviti s krivolovom ,to zasigurno pristaje uz vladajucu koaliciju crvenih te njihove zakrpe HNS . Neće se završiti s medijskim lincom ,postoje uvjeti i za ulicni ...!

VL
OB
-obrisani-
07:18 24.10.2012.

naputak : Karamarko je postavio svoje ljude neposredno pred smjenu vlasti 4.12.2011 godine. Potrebno je smijeniti u potpunosti HDZ ljude - špijuna Karamarka I u USKOK na obradu Provesti ( nakon smjene HDZa Karamarkovi ljudi nemaju što tražiti na ovakvimm pozicijama ,jer Karamarko ima Manolićevu školu)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.