Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Institut R. Bošković

Smijenjena Danica Ramljak, ona tvrdi protuzakonito

'25.10.2011., Zagreb - Ravnateljica Instituta Rudjer Boskovic dr. sc. Danica Ramljak.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
05.04.2012.
u 18:05

Vršiteljem dužnosti ravnatelja Instituta imenovan je dr. sc. Marin Roje, dosadašnji pomoćnik ravnatelja za financije i suradnju s gospodarstvom

Upravno vijeće Instituta Ruđer Bošković u četvrtak je razriješilo dr. sc. Danicu Ramljak s dužnosti ravnatelja Instituta. Vršiteljem dužnosti ravnatelja Instituta imenovan je dr. sc. Marin Roje, dosadašnji pomoćnik ravnatelja za financije i suradnju s gospodarstvom.

Međunarodni natječaj za novog ravnatelja Instituta Ruđer Bošković bit će objavljen najkasnije za mjesec dana od dana donošenja odluke o razrješenju.

Ramljak je poručila kako ju je vijeće protuzakonito razriješilo te dužnosti nakon što mu je odbila dati mandat na raspolaganje jer za takvu odluku nije nalazila nikakve razloge.

Komentara 69

Avatar CrimsonKing
CrimsonKing
18:50 05.04.2012.

Kad ce Hrvati da izmene ime svoga "instituta" vise??? Od kuda Hrvatima pravo da daju imena svojim ustanovama po ljudima koji nisu Hrvati??? Da li Hrvati misle da mogu samo tako da prisvajaju i pokradaju druge, da nece biti posledica???

CV
CENZURIRANO_VL
18:57 05.04.2012.

Crimson, moglo bi se reći kako je tebi puna glava Tadića :D u čemu je problem sa sredinom u kojoj se nalaziš...... obzirom da ne komentarišeš na svojim srbijanskim portalima? previše lažu ili potkradaju tuđe članke? :P

Avatar CrimsonKing
CrimsonKing
22:01 05.04.2012.

Ostavite se vi teskoga znanstvenoga rada, nije to za vas, Danice. Radije da potrazite eliksir zivota, tajnu vecne mladosti. lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije