Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dr.sc. Leonardo Patrlj
Povratak na članak

'Smijenila me i na posao vratila ista vlast. Oprostit ću, ali ne i zaboraviti'

U Hrvatskoj je sve podložno tržišnim mjerilima, osim zdravstva. Gleda se kolika je cijena nafte u svijetu, ali kolika je cijena medicinskih usluga – ne, kaže dr.sc. Patrlj

Komentari 4

OB
ObrenM
20:12 03.02.2015.

Korumpirani vladajuci razbojnici.

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
20:29 03.02.2015.

U Hrvatskoj je sve podložno tržišnim mjerilima, osim zdravstva. Gleda se kolika je cijena nafte u svijetu, ali kolika je cijena medicinskih usluga – ne, kaže dr.sc. Patrlj... imamo socijalno zdravstveno osiguranje... i nemao tržišne cijene usluga... niti ih možemo imati... jer svima u zdravstvenom sustavu su osigurane plaće... a preostala sredstva treba dobro i mudro utrošiti... a ne rasipati na... sobe od 1.200.000 kn... stolove... stolice... PR agente i agencije... skijanja... provizije osiguranja... putovanje... netransparentne javne nabave... usluge privatnicima... jer iste ne žele omogućiti u javnim ustanovama... usluge vanjskim odvjetnicima... informatičarima... PR-ima... kiropraktičarima... gjatarama... vidovnjacima... astrolozima... i drugima....

VL
RE
rennes
21:05 03.02.2015.

Da, u ovoj banana državi je jedina konstanta nekompetencija i poltronsko uvlakaštvo na svim razinama upravljanja, promovirano od strane političkih tzv. elita! Niti se što pita struku, niti je ista bitna pri donošenju zakona, pravilnika, odlučivanju, ... Dominantna je vrlinaina tzv. biciklizam, ne "talasanje", slijepo poslušništvo! Tko se usudi imati prigovor savjesti, nedaj bože stručno mišljenje vrlo brzo bude smijenjen, otpušten, šikaniran, zastrašivan... Bitno je dobro gladiti j*** onima iznad sebe i osluškivati njihovo bilo da se slučajno ne skrene s "pravog puta" ! I koga mi lažemo da živimo u "demokraciji"! Ovo je kapitalističko-politička autokracija a parlamentarizam, sloboda govora, mišljenja, savjesti... obični su folklor i utopijska šarena laža za široke narodne mase!

VL
NV
novo vriijeme
22:07 03.02.2015.

Tipična slika Hrvatskog zdravstva, licemjerstvo i politikanstvo, Rajko Ostojić koji tobož nema pojma kako je Ptrlj smjenjen a iz prikrajka gura svoh igrača dr Jadrijevića nositelja izborne liste u Sinju koji je podržavao Josipovića i zbog kojeg je Patrlj moraoo otići sa Merkura gdje je osnovao transplantacije jetre , sama prljava rabota u tim transplantacijama a Varga ni da mrdne po tom pitanju i očisti odjela transplantacija u Ministarstvu za što ima dosta materijala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.