Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo Petrov
Povratak na članak

Smanjenje PDV-a u ovom trenutku izazvalo bi kaos u proračunu

Prema njegovim riječima, PDV će se smanjiti kada se pojača izvoz i kada se Hrvatska gospodarski pokrene, a to se može očekivati u roku od tri godine

Komentari 11

Avatar majmunranko
majmunranko
19:47 27.08.2016.

Božo, gdje vam je nestala ona vlada stručnjaka na kojoj ste prošli puta inzistirali? Gdje vam je nestao nestranački premijer zbog kojeg ste prošli put davali ultimatume? Što se točno dogodilo u zadnjih osam mjeseci u kojima ste prošli put od ultimatuma da vlada bude vlada stručnjaka na čelu s nestranačkim premijerom, do ultimatuma da to sada bude vlada nestručnjaka na čelu s tobom, seoskim psihijatrom koji nema pojma o ničemu i kojem je vrhunac znanja u gospodarstvu da sebi smanji plaću na dva mjeseca, a onda si ju ponovno podigne? Što ti to točno, kao seoski psihijatar i neuspješni gradonačelnik znaš o PDV-u, proračunu i makroekonomiji?

VL
77
777CRO
19:55 27.08.2016.

Ovaj mali mesicevih pionir je čudo od djeteta ... Prvo je htio ukinuti demokraciju tj HDZ stranku hrvatskog naroda i sdp cetnicku komunističku partiju sboliranih zajedno u neku njemu i Mesiću novu drzavu ... Sada je protiv samog sebe ili ... Ko zna sta mu partijaši uradiše ... Sdp pokvareni proizvod - most. Hrvati ga kupise ali rok trajanja je istekao !!!

VL
AU
aunick
02:41 28.08.2016.

Evoga, mali psihic strucnjak za ekonomiju, ustvari on i Grmoja strucnjaci za sve. Vi ste iz grma izletili i svojim populizmom zamutili i ulovili sto ste ulovili. Vasi biraci za cudo jos uvijek citaju i sta Petrina kazuje o vitezu Bozi i ostalima. Bozo, izgleda da je Petrina najbolje sto je tvoja skupina iznjedrila. Prica vam je istrosena a nova nije uvjerljiva. Uhvati se svoje struke. Ocekivao sam da ces makar Milanovica proanalizirati koristeci nesto od svoje profesije ali izgleda da ni u tome nisi jak.

VL
TT
tTony
02:54 28.08.2016.

Bozo daj ne sramoti ovaj nas kamenjar tu su ljudi trvdi ko kamen daj snimi se pa se poslusaj.

VL
77
777CRO
20:21 27.08.2016.

Božo lider ha ha ha ... Koji cirkus: Božo pionir , sinčić i Petrina plus naravno ostojic/orepic ... I naravno dobivamo sretnu drzavu ma kako je prozvali ...

VL
DU
Deleted user
20:53 27.08.2016.

Bolje da sute! Svi! Jer g.uposti i lazi koje izgovore tijekom kampanje nitko vise ne moze prozvakati!

VL
AP
apolon
08:13 28.08.2016.

Od vlade strucnjaka iz redova mosta preostao je nestrucnjak i totalni amater Bozo...Boze spasi nas od ovih!

VL
DE
dedač
08:23 28.08.2016.

a kao on stručnjak to sigurno zna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.