Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kina

Smaknut ubojica osmero djece, drugi napadač ranio 18 djece

Zheng Minsheng
AFP
28.04.2010.
u 16:51

Od zločina do smaknuća prošlo je tek nešto više od mjesec dana, a sud je odbio ubojičinu žalbu.

U gradu Leizhouuu, u kineskoj provincijih Guandong, čovjek naoružan nožem upao je u osnovnu školu i ranio osamnaestero djece. Sva djeca i nekoliko učitelja prebačeni su u bolnicu, a napadač je uhićen. Motiv za ovaj napad nije poznat.

Gotovo istodobno, u istom gradu smaknut je Zheng Minsheng (42) koji je prije nešto više od mjesec dana upao u osnovnu školu i nožem ubio djecu. Iako se žalio na presudu izrečenu 8. travnja, sud ju je odbio. Motiv za taj zločin navodno je prekid s partenricom, no neki spominju da je ubojica imao i psihičkih problema.

Ključne riječi

Komentara 3

PO
poirot
22:25 28.04.2010.

U EU bi i takve držali u zatvoru jer je ukinuta smrtna kazna.A u zatvoru bi mogao još koga ubiti,možda pobeći,jednog dana bi ga neko možda humano pomilovao...

MR
M@rsij@nac
03:12 29.04.2010.

Na zapadu mi takve drzimo u zatvoru o NASEM trosku........Fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kakva je to yebena demokracija kad mi placamo za zgrade zatvora,strazare,hranu ,itd......... Na \"slobodi \" ja moram platiti za krov nad glavom i za svoju hranu. Ne bi li kriminalci morali svojim radom uzdrzavati zgrade , palce strazara, hranu ,i sve ostalo. Pored toga bi morali otplatiti svu nanesenu financijsku stetu. A sto se tice ovakvih zlocinaca ,takve treba sto brze streljati.

MO
mozel
20:08 17.05.2010.

E ti marsijanac koji placas zatvorske zgrade,policiju,hranu i ostale dazbine pa ti se preseli u kinu gdje neces nista placati.Niko te ne zaustavlja bez tebe se moze kao da te ni nepostoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije