Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga za ubojicom

Smaknuće u Savskoj: Ubojica policiji nije ostavio nijedan trag

\'24.03.2012., Savska cesta, Zagreb -  Prema nesluzbenim informacijama, muskarca su ubili u parkiranom bijelom automobilu marke Renault Clio. Pocinitelj je pobjegao pjesice Veslackom ulicom Photo: Sla
Slavko Midžor/Pixsell
26.03.2012.
u 22:00

Je li povezano?
 Sat prije ubojstva, vezanog muškarca na autocesti izbacili iz kombija

Tko je i zbog čega u subotu navečer na parkiralištu u Savskoj s nekoliko hitaca u glavu likvidirao Davora Golubića (38), vlasnika kafića "Princ student" čini se da će biti prilično teško pitanje kojim će se policija sljedećih dana intenzivno baviti.

Poznato je već da je zbog Golubićeve egzekucije bila privedena jedna osoba, no prema neslužbenim informacijama, posao uvelike otežava činjenica što iza ubojice gotovo da nije ostalo nikakvih tragova. Ubojica je svoj posao, recimo to tako, profesionalno odradio.

Bivša supruga u šoku

Golubićeva obitelj još je u šoku zbog počinjenog zločina, a ne treba napominjati u kakvom mu je šoku majka koja ga je navodno pronašla mrtvog u automobilu nekoliko minuta nakon ubojstva točno preko puta njihova stana i lokala.

Iza ubijenog, koji je navodno imao velikih problema s dugovima, ostao je 15-godišnji sin, a iako se od Golubića rastala prije više od godinu dana, njegova bivša supruga je također u šoku zbog gubitka dugogodišnjeg partnera i oca svog djeteta.

U kakvom je stanju Golubićeva bivša supruga, otkrio nam je njezin otac Miroslav T., vlasnik pekarskog obrta na Gornjem gradu, koji i sam kaže da je teško podnio tragičnu smrt bivšeg zeta.

– Molim vas, nemojte je zvati, nemojte je ništa pitati jer ne može govoriti. U depresiji je i nije sposobna razgovarati s novinarima. Sad smo se čuli, jedva da može razgovarati i sa mnom. S tim čovjekom ipak je provela 15 godina života, ima sina koji je u najosjetljivijim, pubertetskim godinama. Udarac je prejak za sve nas. To je duga i teška priča pa vas molim da iz nje izostavite mene i moju kćer – rekao nam je Golubićev bivši punac.

Prema neslužbenim informacijama, brak se ubijenog između ostaloga raspao i zbog njegove ljubavi prema kocki. Iako nema nikakve službene potvrde da bi ova dva događaja mogla biti povezana, sat vremena uoči ubojstva u Savskoj policija je dobila čudnu dojavu koju je išla provjeravati.

Oko 18.30 muška osoba nazvala je 192 kako bi prijavila da je na autocesti kod Jastrebarskog iz bijelog kombija marke Volkswagen na cestu izbačen vezani muškarac. Dojava je shvaćena ozbiljno i podsjećala na priču o kakvoj otmici pa je policija otišla na mjesto koje je muškarac naveo, ali nije bio pronađen nikakav vezani muškarac, ali se, kako se može čuti, na tome pitanju i dalje radi.

Propali poslovi i dugovi

Kako god bilo, sigurno je da se dulje vrijeme uspavano zagrebačko podzemlje očito probudilo, a lako je moguće da je i Golubić njegova žrtva. Prema nekim informacijama, proteklih je mjeseci zapao u goleme dugove. Jedno je vrijeme preko Forda bio u poslu vezanom uz prodaju skupocjenih automobila, a bavio se i unajmljivanjem i iznajmljivanjem jahta i brodova. Posao mu baš nije najbolje išao, pa je zapao u teškoće, zbog čega su ga njegovi partneri isplatili. Novac je zbog svega toga tražio i kod kamatara. Prema nekim informacijama, zbog navodnog duga od 1,5 milijuna eura Josipu Antiću Zefi ostao je bio gotovo bez čitave imovine. Golubić je 2007. godine povrat duga Zefi, neslužbeno doznajemo, jamčio kućom, lokalom i vozilom, a kada dug nije mogao vraćati, prijavio ga je zbog iznude. O tim njegovim navodima još se vodi istraga. Zbog problema s dugovima navodno se bio preselio u Sloveniju gdje je upoznao djevojku s kojom je živio.

Komentara 35

OB
-obrisani-
08:55 28.03.2012.

EUJohn-glisto ovčjeg proljeva: tvoja noćna mora naš PRVI HRVATSKI PREDSJEDNIK TUĐMAN je umro i nema nikakve veze s poskupljenjem. u ovom članku se radi o mafijaškoj likvidaciji jednog odmetnutog bandita koji je pokušao da zametne trag posuđenom novcu.

TO
Toni50
22:15 26.03.2012.

Smaknuće u Savskoj: Ubojica policiji nije ostavio nijedan trag radi sigurnosti smatra da je to pametno.. Policajac profesionalac zna se obavi svoj zadatak super !

IS
istima
22:27 26.03.2012.

Ubijen zbog dugova ?.... Teško, i najgluplji kamatar zna da mrtav neće nikom ništa vratiti.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije