Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Maškarin
Povratak na članak

Slučaj Maškarin: Troškovi bolesti i života mnogo su veći od ponude

Mi prijedlog nismo odbili, na njega smo se očitovali ne precizirajući iznos, ali navodeći, po njihovim stavkama, koliko su stvarni troškovi Miroslavove bolesti i života. Ti troškovi znatno premašuju predložene iznose – objašnjava I. Barić.

Komentari 7

YO
yocko
19:18 26.07.2011.

šta bi bilo da se je ovo Bebiču dogodilo ?

VL
DR
drugTitoforever
23:07 26.07.2011.

Cim se LUka prezdere, eo odmah helikoptera da ga vozi na WC. Cudi me da se jos nije koristio Vladinim avionom, ali jos ima vremena ....

VL
AL
alapača
07:24 27.07.2011.

i bolnice i liječnici i hzzo trebali bi imati obvezno osiguranje za slučaj štete pacijentu. tada bi se brzo vidjelo koliko koji liječnik, bolnica i čelništvo hzzo vrijede i ti podaci bi trebali biti javni.

VL
AL
alapača
07:39 27.07.2011.

@26.07.2011. u 23:07h drugTitoforever je napisao/la: Cim se LUka prezdere, eo odmah helikoptera da ga vozi na WC. Cudi me da se jos nije koristio Vladinim avionom, ali jos ima vremena .... ______________ pa za to imamo novinare, da namam objasne kakvo to zdravstveno osiguranje ima Bebić i zašto nije, kao ostali narod, strpan s pelenom u krevet pa ostavljen bez ikakvih pregleda i terapija da čeka subinu.

VL
DU
Deleted user
07:49 27.07.2011.

Na žalost, dok se ta sapunica završi ni traženih 13 milijuna neće vrijediti ništa. Sramotno je koliko se taj proces zavlači, možemo slobodno reći, namjerno, štiti se bolnica i liječnici, stalno se izmišljavaju nova vještaćenja. Koliko to sve skupa košta i tko će to sve platitit. Ali takav je naš pravni sustav. Mislim da bi tu trakavicu mogao i morao riješiti ministar pravosuđa u korist oštećenika jer to već predugo traje a stvar je očigledna i vidljivo je da se svi međusobno nadmudruju. A suce nesmiješ kritizirati jer će ti za to odrapiti kaznu. Oni su, kao, nezavisni.

VL
OB
-obrisani-
07:50 27.07.2011.

Eh da,se ovo dogodilo bivšem komunistu Luki Bebiću - svi bi naebali,a ovako pošto je u pitanju Maškara .reći će nikom ništa jer Bebić je jednakiji s ostalima i obrnuto. Hr je to demokracija

VL
DU
Deleted user
07:51 27.07.2011.

Pitanje uredniku: Zašto je ovo stavljeno u Crnu kroniku a ne recimo u Aktualno ili Život?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.