Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBRZI I PREŽESTOKI

Slovenci ulovili Hrvata u prebrzoj vožnji: Jurio čak 254 km na sat

PU Novo mesto
19.03.2024.
u 12:14

Budući da se radi o vozaču početniku, propisana sankcija je najmanje 1200 eura.

Slovenska prometna policija imala je u nedjelju popodne posla s prebrzom vožnjom mladog hrvatskog vozača koji je pošteno stao na gas na autocesti kod Dolenjskog sela Vihre. Dvadesetogodišnjem hrvatskom vozaču izmjerena je brzina od 254 kilometra na sat, zbog čega mu je zabranjena daljnja vožnja i priveden je na Županijski sud na hitni postupak.

Slovenski policijski službenici su tijekom kontrole prometa kod mjesta Vihre 20-godišnjem vozaču iz Hrvatske izmjerili brzinu od 254 km/h. Mladi Hrvat zaustavljen je u Zalokima, gdje je utvrđeno da se radi o vozaču početniku koji ima vozačku dozvolu B kategorije s valjanošću dobrih godinu i pol dana. Njemu je zabranjeno nastaviti vožnju te je priveden na Županijski sud na hitno postupanje, piše sloveniski 24ur.

Budući da se radi o vozaču početniku, propisana sankcija je najmanje 1200 eura. Zbog prebrze vožnje dobio je i kaznene bodove i to u tolikom broju zbog kojeg se, prema zakonu, oduzima valjanost vozačke dozvole.

VIDEO: Putin pozdravio okupljene na Crvenom trgu nakon pobjede na izborima

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije