Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biolog u akciji

Slovenac krenuo na put oko svijeta ultralakim avionom

Put oko svijeta (1)
Foto: AFP/Pixsell
1/7
08.01.2012.
u 18:13

Slovenski biolog Matevž Lenarčič danas je krenuo na put oko svijeta ultralakim zrakoplovom

Komentara 20

MA
marlon1
20:19 08.01.2012.

@gorghar, pokušaj prvo pročitat kak spada taj tekst od dvije rečenice (razlog leta, poruku..) a ne odmah trolat te \"kul\" notorne objekcije o škrtim slovencima.. ajmo , matevž, sretno...

DU
Deleted user
20:25 08.01.2012.

ahahaaaa, a jes vam jaka vijest. to je na zapadu doslovno postala svakodnevna pojava. vise se o tome i ne pise.

DU
Deleted user
19:07 08.01.2012.

slovenski biolog Matevž Lenarčič je krenuo na put oko svijeta ultralakim zrakoplovom s ciljem da potroši što manje goriva. -------------------------- Škrti slovenac, on sigurno može oboriti svjetski rekord u škrtosti... toliko su škrti da mislim da će preći svijet sa 5 litara goriva. Za ostalo se bude lako snašao. Pa oni mogu živjeti od jedne paštete dnevno. Cijela obitelj, na plaži... i jedna cedevita. Sretno Matevž, sigurno ćeš uspjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije