Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strani političari na Jadranu
Povratak na članak

Slovak na jahti, a Čeh se šali: Dajte mi 
pivo, paštetu imam

Austrijanci nekoliko dana dođu na Jadran, a ostatak odmora provedu doma. To smatraju domoljubnim

Komentari 11

DU
Deleted user
13:37 29.08.2016.

Takav i je stereotip o Česima na hr. obali Jadrana, ali Češka i Slovačka nam odmiču po industrijskom razvoju (pogledajte sami što se tamo sve proizvodi odnosno sklapa), a naš privatni smještaj je većinom ostao na razini 70-ih odnosno oni se ne mogu čudom načuditi namještaju, opremi kupaonica i općenito otužnom ambijentu naših oholih vlasnika apartmana i soba duž obale. E tu bi trebalo "udariti" svom snagom jer hotelijere gnjave i za lift i za tamne zavjese i sve ostale detalje, a privatni smještaj je većinom ruglo kojeg nitko ne dira. Imaju i oni utisaka iz RH - ne samo što se tiče mora i šala na njihov račun...

VL
PR
prp
13:07 29.08.2016.

Bravo!

VL
TM
tony_montana
13:42 29.08.2016.

svi ti iznajmljivači što kukaju i mole Boga da turisti pošalju novce a da ne dođu treba lagano spustiti na zemlju. Žive kao bubreg u loju, ne plaćaju mirovinsko, zdravstveno, itd... samo paušal po krevetu i turističkoj. Jedina im je sreća da su rođeni blizu obale mora, bez toga bi bili kruha gladni a za sve su krivi prljavi furešti.

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
13:26 29.08.2016.

Ljetuje li Željko Jovanović u inozemstvu ili tuzemstvu kada ljetuje u Rovinju?

VL
Avatar babas
babas
21:20 29.08.2016.

Većina Čeha,Slovaka i Slovenaca koji dolaze s obiteljima,kao i Hrvata sve nosi sa sobom,iz jednostavnog razloga što je na moru sve višestruko skuplje. Usprkos tome treba ih sve pohvaliti,sve su to jako dobri gosti,bliski narodi i dobri ljudi!

VL
AR
arwin
14:09 29.08.2016.

Dvadeset godina sam proveo na obali i zaista ne znam šta ljude tjera svake godine prelaziti stotine i tisuće kilometara da bi se deset dana naguravali na plaži, izgorjevali na suncu i mazali se protiv tog istog sunca, navečer lizali sladoled i kao imali nezaboravne šetnje po rivi. Pogotovo ako svake godine idu na isto mjesto. Bez veze. Al dobro, šta ja znam, glavno da donose pare.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.