Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U bolnicu nakon sudara

Slomio mu pet rebara u tučnjavi zbog lakše prometne nesreće

policija
arhiva vl
09.02.2010.
u 12:36

Bračanin Marko P. (27) teško je ozlijedio Vibora G. (40) nakon što su se posvađali zbog lakše prometne nesreće u kojoj je nastala tek materijalna šteta.

SPLIT - Bračanin Marko P. (27) teško je ozlijedio Vibora G. (40) nakon što su se posvađali zbog lakše prometne nesreće u kojoj je nastala samo materijalna šteta.

Sudarili su se noćas oko 1 sat na križanju Velebitske i Ulice Bruna Bušića. Marko P. se svojim audijem A6 prestrojavao kada ga je u stražnju stranu vozila mercedesom udario Vibor G.

Počeli su jedan drugome mahati srednjim prstom, a potom su izašli iz automobila i potukli se. Oboje su bili pod utjecajem alkohola i od obojice je policija iz vozila oduzela po jedan nož.

Marko P. imao je 0,51, a Vibor G. 0,62 promila alkohola u krvi. Zbog puknuća pet rebara i kosti lica 40-godišnjak je zadržan na liječenju u splitskoj bolnici, a pomoć liječnika, zbog udarca u prsa, zatražio je i Marko P.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar vaksalainen
vaksalainen
12:57 09.02.2010.

neka se pobiju budale medjusobno, bit ce manje posla za sudove, a i nacija ce biti zadovoljna

OB
-obrisani-
13:09 09.02.2010.

To je tarifa. Za veču nesreču ide 10

SA
sakauoko
13:24 09.02.2010.

kuzis ti kaj je bad luck, imat 0.51 bua ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije