Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošao obećani rok

Sloković: Ježić nije vratio 5 milijuna eura jer ih nema

\'22.04.2010., Zagreb - Jadranka Slokovic, odvjetnica Zeljke Matkovic, djevojke koja je napala Gorana Bareta kada je pokusao prekinuti s njom, ispred Zupanijskog suda.  Photo: Davor Visnjic/PIXSELL\'
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/3
26.11.2012.
u 20:29

Iako je danas prošao rok od mjesec dana u kojem je Robert Ježić obećao sucu Ivanu Turudiću da će isplatiti na račun suda 5 milijuna eura, koje je Sanader prema presudi trebao primiti od MOL-a, sad je jasno da obećanje Ježić neće ispuniti.

Iako je danas prošao rok od mjesec dana u kojem je Robert Ježić obećao sucu Ivanu Turudiću da će isplatiti na račun suda 5 milijuna eura, koje je Sanader prema presudi trebao primiti od MOL-a, sad je jasno da obećanje Ježić neće ispuniti.

To je njegovo obećanje pred sucem Turudićem samo dobro zazvučalo, a kako taj “zamolbeni nalog” suca Turudića nema pravnu snagu, Ježić ga ne mora izvršiti. Novac po zakonu mora uplatiti tek kad i ako presuda postane pravomoćna. Da ga jučer nije uplatio, potvrdio nam je i glasnogovornik suda Krešimir Devčić. No, kako je riječ o devizama, novac treba biti uplaćen na devizni račun Ministarstva financija jer sud nema devizni račun.

– Iako se obvezao pred sucem Turudićem, Ježić nije uplatio novac, a to govori o njegovoj nevjerodostojnosti. Novca očito nema – kazala je Jadranka Sloković. Dodala je i da Sanader nema pritužbi na boravak u pritvoru.

>>Sanader je umoran i iscrpljen, ali je i dalje aktivan u svojoj obrani

Komentara 25

BR
Brandfackel2
20:40 26.11.2012.

O hvala dragom Bogu i mojim roditeljima što su me kao maloga odveli u Njemačku. Ne mogu si zamislit ida ovdje polupismeni sudac osudi bivšega kancelara na osnovi svjedočenja šarlantana kakav je ovaj Ježić! O Sanaderu inače sve najgore mislim,, ali me strah i pomisliti što ovo "pravosuđe" radi "malim ljudima" u domovini!!!

SE
sestrićna
21:40 26.11.2012.

ivo je lopina..ali mislim da će se za koju godinu otkriti da ih u hrvatskoj ima puno većih od njega..na žalost..

BU
bubimir
20:37 26.11.2012.

Fakat nema, jer da ih ima onda bi ona branila njega a ne Sanadera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije