Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANDIĆ MU DAO NADIMAK
Povratak na članak

Slobodan Ljubičić Kikaš - Bandićev mozak složenih operacija

Upravo ga je Bandić prekrstio u Kikaša, poznatog lika iz Prosjaka i sinova, prepoznajući u vještom i inteligentom Ljubičiću rijetko viđeni talent za “preprodaju” najoriginalnijih poslovnih i političkih ideja. Upravo je Kikaš smislio dvije simpatične laži koje su Milana Bandića trebale izvući iz neugodnih situacija.

Komentari 22

DU
Deleted user
00:23 20.10.2014.

Nedostaje još jedan važan podatak o liku i djelu Slobodana Ljubičića zvanog Kikaš. Ni Kikaš, baš kao ni šef mu Bandić, nisu bili niti jedne sekunde hrvatski branitelji. Zanimalo bi me kako su njih dvojica, kao muškarci u naponu snage početkom 90-tih godina prošlog stoljeća, te pričuvni časnici (rezervni oficiri ), uspjeli izbjeći mobilizaciju ?

VL
DU
Deleted user
01:26 20.10.2014.

Podmornica Grinpisa srela se nedavno s džinovskom lignjom u Beringovom moru u Tihom okeanu, saopštila je juče ta međunarodna ... Sprema se Lignja za izbore - sigureno je i ovo dio nekakvog scenarija ...

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:18 20.10.2014.

Samo si pogledajte garnituru hr vlade, pa kad saberete i oduzmete biće vam puno jasnije čija je ovo kuhinja.....

VL
PR
pricalica
09:26 20.10.2014.

Nečuveni bezobrazluk naše policije! Gospođa Ljubičić pripremiola nekoliko sendviča, dvije flaše soka (da ne plaćaju skupu hranu u Sloveniji), muž uzeo kupaće gaće,'nešto' eura... uzeo djecu i krenuo, kako svaki poštenjak, na kupanac u Čatež - a kad tamo zaustavivi ih i vrati u Zagreb policija. Stvarno, gospodin Ljubičić nema ni na kraj pameti zašto sve to. P.S. Zanimljivo kako su svi imali već 'pripremljene' odvjetnike. Gradonačelniku se ostvario dugogodišnji san -neka institucije rade svoj posao.

VL
SS
sokac sa drave
10:17 20.10.2014.

Evo Mile i Sloba uhiceni a Dule,Blagoje itreci rodijak Sveta (Svetozar) su trenutno na zasluzenom odmoru u svome lijepom kamenjaru.

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
07:07 20.10.2014.

Slobodan Ljubičić Kikaš I Milan Bandić su pravi hrvati i sigurno uz Boga I domoljublje neče dati ni milimetra svoje imovine i nevinosti.

VL
OB
Objektivno...
07:05 20.10.2014.

...bit će da mu je zbog nedostatka toplineske izolacije iznad mozga isti ponekad znao i "prokuhati"... Uvjeren sam da rodni kraj ovih sposobnih Imoćana više i nije toliko siromašan (na teret svih nas i zagrepčana). Sada bi vijećnica zagrebačke skupštine koja je napustila skupštinu zbog nekretnine Crvenog križa mogla do Uskoka da im ispriča svoju priču. A i poplavljeni Zaprešićani gdje je zahvaljujući Bandiću i njegovim odanicima njihovih 220.000 pomoći iz Turske završilo u - Srebrenici!? Navodno? O tome kao svjedoka predlažemo Gorana Beusa Richemberga iz HNS prije nego mu stranka padne ispod 1%

VL
MA
marsijanac21
00:09 20.10.2014.

I dosao je u zagreb sa drvenim koferom, a vidi ga sad...nu! Inace, 10 g robije za samu facu. Nije Lombrosso bio blesav...

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
10:29 20.10.2014.

Uskok treba hitno razotkriti jesu li Slobodan Ljubičić Kikaš i Milan Bandić jamili kao svoj na svome uz Boga i domoljublje ko pravi hrvati ili se jamilo tek onako kao obični nepošteni ljudi kako bi neobična balkanska raja lakše shvatila je li riječ o nevinim vitezovima ili tek običnim lopovima..

VL
DO
doktorica
11:31 20.10.2014.

nije jasno kako prije nije uhapšen,taj"mozak" iz BIH?!

VL
Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
00:14 20.10.2014.

Mislim da bi trebali znati da prezime Kikaš nije izmišljeno u seriji PROSJACI I SINOVI nego ono zaista postoji i ovu lopinu nazvati tim prezimenom vrijeđa sve poštene Kikaše. Milan+Bandić=LAŽ

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
08:47 20.10.2014.

Slobodan Ljubičić Kikaš nije samo Bandićev mozak složenih operacija nego pre svega složen pravi hrvat koji zna pokoristiti one sa manje mozga da postane svoj na snovom svome.

VL
DU
Deleted user
01:28 20.10.2014.

Je li ono Bandić tužio Milanovića za klevetu ili nešto ... tko li je dobio taj spor ... ima li uhičenje kakve veze s time ...

VL
Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
13:24 20.10.2014.

Čemu se čudimo...od kad su u ZG 45. ušle horde i preuzele vlast i komandu, imamo korumpirane profesore,a umjesto nekog tipa V. Heinz na čelu grada, mi imamo drugove kikaše, ovakve ili onakve, ali oni su ipak samo drugovi, školovanini u partijskim školama....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.