Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bruxelles
Povratak na članak

Sljedeći tjedan u Europskoj uniji raspravljat će o prijedlogu za uspostavu Europske granične i obalne straže

U Europskom parlamentu sljedeći tjedan Odbor za građanske slobode raspravljat će i glasovati o nekoliko tema. Između ostaloga, glasovat će o prijedlogu za uspostavu Europske granične i obalne straže.

Komentari 10

RO
rotšild
15:01 30.05.2016.

Kriminalci Europske Masonske Kaljuže uništavaju nacionalne države, nacionalne države nazivaju nacizmom . Njihov fašistički projekt je Hitlerov projek uništenja nacionalnih država a korumpirani politički gmaz im u tome pomaže..

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:49 30.05.2016.

i tako, korak po korak, nastaje superdržava. svako malo izazove se kriza, pa narod popusti sad tu, pa sad tamo. sad se zajednička granična politika ne čini nekim značajnim gubitkom suvereniteta, posebno jer će 'unija' to platiti. i svaka zemljalja na granici tu vidi svoju šansu za dobiti nešto novca. vidite kako se cijeli narodi jako lako prodaju? radi par mlrd eura. poljaci su radi toga, kao i rumunji, pustili amerikancima da kod njih postave rakete, i time te zemlje jako ugroze. rusija nije regionalna sila, ima svoje interese, a iz povijesti rusije je jako dobro poznata žilavost i dovitljivost rusa. obalna straža? super. sam oda nas netko čuva.. a od čega nas to treba čuvati, ako smo mi tako miroljubivi, pametni, dobri?! u što mi to, 'europljani', ulazimo, i što to mi radimo drugima, da nas sad polako počinju i doma napadati? što smo to mi tako lošega napravili nekim tamo sirijcima, iračanima, pakistancima, afganistancima, libijcima? ajmo pogledati u što smo ih pretvorili, njih, njihove države. pa pogledajmo malo te velike eu političare, kojima upravljaju amerikanci. radi američkih interesa, sigurnost europe je značajno ugrožena. nepotrebno. amere se ne smije podržati niti u projektu lokalnog vodovoda.

VL
VU
vulica
15:08 30.05.2016.

Euro fašisti, Hitlerovi sljedbenici uništavaju nacionalne države i stvaraju europsku nadnacionalnu tvorevinu u kojoj če diktatura, laž, pljačka, obmana i prijevara biti osnovne poluge vlasti.

VL
Avatar d-ano
d-ano
23:12 30.05.2016.

,ova tvorevina za koju sam se borio mi se sve vise gadi..

VL
Avatar comparator
comparator
20:47 30.05.2016.

Zanima me tko će o čemu razgovarati jer dok oni raspravljaju stvara se sasvim neka druga slika o situacijama koje se postavljaju pred tu takozvanu Evropu. Ni SSSR nije bio tako kompliciran s glomaznom birokracijom .

VL
DA
Darko22
17:57 29.05.2016.

Nešto što je trebalo biti uvedeno već prije puno mjeseci, a sljedeći tjedan se o otme tek ide raspravljati...vidi se da EU odlično funkcionira.

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
10:46 30.05.2016.

Mic po mic i evo i evrop.vojske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.