Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hodočašće
Povratak na članak

Slavonski Brod postaje vjersko odredište

Hodočasnički put će biti dug 1400 kilometara i izgledat će kao križ, a prostirat će se od Transilvanije do Mariazella u Austriji te od Budimpešte do Međugorja

Komentari 4

RE
rennes
10:29 22.04.2014.

Eto, i nešto pozitivno iz Broda a, k tome još i od VL-a! Mora biti da Uskrs pozitivno utječe barem na neke od nas! Bilo bi jako dobro i pozitivno kad bi svatko od nas, u što većoj mjeri, nastojaoojao u takvom duhu djelovati i tijekom cijele godine! Tada bi, vjerojatno, svatko od nas postupao s puno više pažnje i savjesti!

VL
DE
Dejan1000
10:52 22.04.2014.

Slavonski Brod je divno mjesti i davn grad, Vredi ga posjetiti.

VL
DA
Dankoo
10:44 22.04.2014.

Ja sam iz Slavonskog Broda i kad mi je bilo najteže nije mi pomogla nikakva molitva Gospi Brze Pomoći. Kasnije sam shvatio da mi je bilo teško zbog riječi koje su opterećivale moju psihu počevši od izmišljenog pojma istočnog grijeha. Sve što mi je trebalo je identificirati i maknuti te stvari stvari iz svoje glave i sada se osjećam dobro. Preporučujem ljudima kojima je teško da se prestanu moliti i počnu preispitivati neke stvari koje uzimaju zdravo za gotovo samo zato što su na njih naviknuti, i kažu im "ne". Što se tiče hodočašća naravno da nemam ništa protiv njih, to može biti prilika za druženje, sve ovisi kakav imaš stav. Sve najbolje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.