Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NALIČJE

Slavni dirigent osumnjičen za silovanje dječaka

plet
VL
Autor
Hrvoje Dečak
07.07.2010.
u 17:18

Pohotnog maestra, velikoga prijatelja Gorbačova i dobitnika Grammyja 2005., terete i za golišave fotografije s još nekim dječacima. On je AP-u izjavio da je sve “nesporazum”.

Poznati ruski dirigent i nekad ekscentrični pijanist Mihail Pletnjov, 53-godišnji utemeljitelj i dirigent Ruskoga nacionalnog orkestra s kojim je 2008. gostovao i u zagrebačkom Lisinskom, osumnjičen je u Tajlandu za silovanje 14-godišnjeg dječaka. Za to je predviđeno i do dvadeset godina zatvora, ali policija već govori da bi sve moglo biti riješeno kaznom od 40.000 bahta ili malo više od tisuću dolara, prenosi AP. Uz jamčevinu je Pletnjov pušten na slobodu.

Pohotnog maestra, velikoga prijatelja Gorbačova i dobitnika Grammyja 2005. terete i za golišave fotografije s još nekim dječacima. On je AP-u izjavio da je sve “nesporazum”. Inače, Pletnjov u Tajlandu ima nekoliko tvrtki i često je ondje, što očito nije slučajno, jer je Tajland najpoznatije svjetsko odredište za seks-turizam, a prostitucija svih vrsta ondje cvate.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
17:25 08.07.2010.

Ako ovaj komentator zna zašto nekad briše postove neka me Bog ubije! Ja mislim da on to po principu: \"nisam siguran da baš najbolje razumem šta je pisac hteo da kaže pa da ja to, najbolje, za svaki slučaj, obrišem\".

OB
-obrisani-
17:25 08.07.2010.

Hteo sam reći moderator (briše komentare) ali sam greškom napisao komentator.

AC
a,ci,de
19:08 07.07.2010.

Dal jedan dan može da prođe bez ovoga ???!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije