Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjedokinja:

'Slavica je bio u šoku, no učinio je sve da spasi vatrogasce'

'05.10.2011., Zadar - Na Zupanijskom sudu u Zadru nastavljeno je sudjenje kako bi se razotkrila istina o kornatskoj tragediji u kojoj su 12-orica vatrogasaca izgubili zivote. Drazen Slavica. Photo: Fi
'Filip Brala/PIXSELL'
13.03.2013.
u 10:56

Stekla sam dojam da visoko stručno obavlja posao koordiniranja akcijom spašavanja i da čini sve - rekla je Klarić

Na županijskom sudu u Zadru nastavljeno je suđenje bivšem šibenskom vatrogasnom zapovjedniku Draženu Slavici za kornatsku tragediju. Svjedočila je Nedijeljka Klarić svjedokinja obrane koja je na dan tragedije bila gradonačelnica Šibenika.

- Mene je oko 16 sati tajnik JVP-a Šibenika Jordan Žaja obavijestio o dva požara i to na otoku Kornatu i u Mrdakovici. Ja sam odmah nazvala Slavicu koji je rekao da je jako zabrinut jer da ne može stupiti u kontakt s vatrogascima na Kornatu i jer nije znao što se događa. Čuli smo se u oko 17 sati kad mi je rekao da na Kornatu najvjerojatnije ima smrtno stradalih vatrogasaca. Rekao mi je da poduzima sve radnje u smislu spašavanja vatrogasaca i da zove centar u Divuljama. Srela sam ga i u središtu JVP-a gdje je koordinirao akcijom spašavanja. Tijekom toga bio je evidentno u šoku, nije zapravo ni znao razmjere nesreće, no stekla sam dojam da visoko stručno obavlja posao koordiniranja akcijom spašavanja i da čini sve - rekla je Klarić.

 >>Mobiteli vatrogasaca radili i nakon što je požar prešao preko njih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije