Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drski napadač

Skrivio nesreću, izudarao vozačicu pa bacio ciglu na njezin auto

alkotest
Arhiv VL
23.03.2010.
u 12:26

Nakon tučnjave zgrabio je ciglu s ceste i bacio je na automobil. Vozačica je lakše ozlijeđena.

RIJEKA - Prolaznici koji su se sinoć zatekli u Ulici B. Vidasa u riječkom naselju Zamet svjedočili su napadaju ludila agresivnoga mladog vozača. Dvadesetpetogodišnji Riječanin, nakon što je svojim automobilom udario o stražnji dio vozila koje se kretalo ispred njega i tako izazvao lakšu prometnu nesreću, ljutito je izašao iz automobila i nasrnuo na 34-godišnju vozačicu drugog vozila. Izvukavši je iz auta, gurnuo ju je rukama na tlo pa "iscipelario" nekoliko puta. Zatim je zgrabio ciglu s ceste i bacio je na auto.

Vozačica je zbog lakših ozljeda prevezena na KBC Sušak, a mladića, nakon što je odbio alkotestiranje, očekuje prekršajna, ali i prijava zbog drskog ponašanja.

 

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:08 23.03.2010.

Eh, da i njega pajkani iscipelare, za primjer, onda bi se i on uvjerio da to nije pametno da radi, a ovako , posto nema nikakvih saznanja o tom sto je napravio, za ocekivat je da bude jos gori ili cak da nekog i ubije!

OB
-obrisani-
11:36 24.03.2010.

mora da je sin nekog velikana ,kad je učinio takvu drskost, stvarno je jadan momak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije