Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bježao iz afrike

Skriveni putnik ispao iz zrakoplova na automobil u Londonu

'A British Airways passenger jet takes off from Terminal 5, at Heathrow Airport, west of London, on October 29, 2010.  British Airways on Friday posted net profits of 107 millions pounds for the first
'BEN STANSALL'
10.09.2012.
u 17:18

Nesretni muškarac podrijetlom iz Sjeverne Afrike nije umro od silovitog pada od kojega su gotovo sve kosti u njegovu tijelu polomljene

Nepoznati muškarac u svojim 30-ima, pretpostavlja londonska policija, pao je iz vedra neba. Ipak, policija je za njegov pad na automobil u londonskoj četvrti Mortlake pronašla logično objašnjenje. Bio je slijepi putnik na jednom od zrakoplova koji je letio prema zračnoj luci Heathrow i ispao je iz zrakoplova kad se otvorio stajni trap zrakoplova koji se, upravo iznad Avenije Portman, pripremao za slijetanje u zračnu luku.

Nesretni muškarac, podrijetlom iz Sjeverne Afrike, nije umro od silovitog pada od kojega su gotovo sve kosti u njegovom tijelu polomljene, nego se, donosi Daily Mail, smrznuo na smrt. Dijelovi tijela nesretnog muškarca, tvrde stanovnici Mortlakea, rasprsnuli su se i do 9 metara od mjesta pada, a Richart Taylor iz Ureda za civilno zrakoplovstvo potvrdio je kako slučaj nesretnog 30-godišnjaka, koji se kao slijepi putnik pokušao prokrijumčariti u zemlju, nije prvi s kojim se susreo.

− Temperature u podvozju spuste se i do 40 stupnjeva Celzijevih ispod ništice, a bilo je slučajeva da slijepe putnike prignječi stajni trap tako da zapravo ne mogu vjerovati da netko još uvijek misli kako bi tako bilo kamo mogao stići − komentirao je Taylor.

>>Na Mont Blancu pronađena pošta iz Indije stara 46 godina

Ključne riječi

Komentara 2

BA
bandido
17:37 10.09.2012.

a tko cita sun? Seljaci, red necks...

SI
sinaj
20:57 10.09.2012.

Strašno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije