Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEX SALMOND
Povratak na članak

Škotski premijer: Glasači protiv nezavisnosti bili su prevareni

Salmond je optužio britanske čelnike za izvlačenje

Komentari 13

Avatar Alfons_x
Alfons_x
09:14 22.09.2014.

Navodno na tome referendumu nisu bili potrebni osobni dokumenti, nego se glasalo na način da se dođe kaže ime i prezime i zaokruži listić, pa se dešavalo da su pojedini ljudi dolazili a netko je već glasao u njihovo ime. Zatim, navodno je 20% škota glasalo putem pošte i prije nego je referendum uopće počeo....Kada se vide slike škota na ulicama koji su mahom (sticao se dojam da ih 90% želi neovisnost) bili ZA, i odjednom na referendumu "pobjeđuje" TIHA većina kako je zovu....Dojam je kako je nešto trulo u europskom kazamatu. A kada se sjetim našeg "referenduma" o ulasku u EU dojam je potpun. Kao što je Staljin rekao - "nisu bitni oni koji glasaju, nego oni koji broje glasove"........ Žao mi je Škota koji su željeli neovisnost

VL
TO
tomzag
09:43 22.09.2014.

Baš bi Englezi dozvolili referendum, a da nisu bili sigurni u ishod.

VL
BH
bijela_hrvatska
12:35 22.09.2014.

dobro jutro mr. Salmond ! Naravno da ste prevareni... i od njih, ali i od "vaših" (tj. njihovih) rojalista... kao i uvijek. Ništa ne prolazi bez žrtve, dragi Škoti. Prošla su stoljeća, ali vi još niste naučili. Treba "počistiti" pred svojim vratima, ali treba i u kući... dobro, ovo drugo nismo ni mi još naučili...

VL
Avatar spira
spira
09:26 22.09.2014.

Biće ponovo referendum

VL
DU
Deleted user
11:27 22.09.2014.

Bilo je podosta čudno kad je vlast u Londonu pristala bez ikakvog suprotstavljanja na održavanje referenduma o neovisnosti. Možda su unaprijed znali kakav će biti ishod referenduma bez obzira na stvarnu želju građana Škotske.

VL
Avatar El Indio
El Indio
10:44 22.09.2014.

Naravno da su prevareni, onda ce Englezi morat dat vecu autonomiju S. Irski i Walesu

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
21:55 24.09.2014.

Ne znam koliko se varalo na referendumu, ali ako su Englezi pobijedili time što su u zadnji čas dali obećanja, kao realpolitičarima, svaka im čast! I Salmond je trebao smisliti neku taktiku kojom bi parirao engleskoj taktici, ali nije! A A možda se Škotskoj samostalnost zbilja ne bi isplatila. Negdje sam čitao da se Škotskoj isplatilo biti u Velikoj Britaniji, jer je time i ona imala koristi od Britanskog imperija!? Inače, sad je u znanstvenoj modi korištenje gljiva kako bi se dobila najbolja rješanja za umrežavanje velikih sustava i to najviše u Africi gdje pomoću tih gljiva u suhim zemljama sjeverno od Sahare žele obnoviti šume (žižula) i tako spriječiti dalje širenje pustinje.

VL
GV
golub Vaso
21:52 22.09.2014.

Kao i hrvatski kod glasanja ZA EU.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
17:20 22.09.2014.

Salmon je ljudina od političara i ako mu politička mirovina u Škotskoj dosadi ima moju podršku da počisti ovaj politički cirkus u RH.

VL
ZA
zahira45
11:39 22.09.2014.

Salmond odi u penziju, ionako za ništa nisi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.